Túl sok volt a cici: cenzúrázták Vastag Csaba klipjét

mell YouTube cenzúra Vastag Csaba cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Youtube-nak nem tetszett annyira Vasrag Csaba és Burai Krisztián klipje: a Palimadéár című számot korlátozta a népszerű videómegosztó - írja a Blikk.

A problémát egy egytized másodpercre feltűnő mellbimbó okozta, a Youtube-nak ez a képkocka nem tetszett. Burai Krisztián énekes azt mondta, hogy sikerült időben elsimítani a problémát, mielőtt végleg letiltották volna a videót.

"Volt egy snitt, amit ki kellett cserélni, ahol nem megfelelően lógott az egyik hölgy haja oda, ahova kellett volna, hogy takarjon. (...) Bármi is történt, én büszke vagyok, és láthatóan tetszik is a videó az embereknek. Rengeteget dolgoztunk rajta. Ha ez egy picit formabontó lett, én azt hiszem, az még bőven belefér" - mondta a lapnak Vastag Csaba.

Tóth Andi bugyira vetkőzött, dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180813-toth-andi-bugyira-vetkozott-dekoltazst-villantott.htmlNem ritka, hogy merész képpel rukkol elő az énekes, Tóth Andi. Ám most szinte minden eddigit felülmúlt: bugyira vetkőzött és elképesztő dekoltázst mutatott. TV + SztárokOrigoEljegyezte egymást a magyar sztárpár: Mutina Ágnes és Bernek Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-eljegyezte-egymast-a-magyar-sztarpar-mutina-agnes-es-bernek-peter.htmlEljegyezte egymást a két magyar sztársportoló, Bernek Péter és Mutina Ágnes. TV + SztárokOrigoÍgy buliznak a magyar sztárok a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-igy-buliznak-a-magyar-sztarok-a-sziget-fesztivalon.htmlA magyar celebvilág is a Sziget Fesztiválon múlatja az időt, élményeikről pedig a közösségi oldalaikat is teleposztolják. Iszak Eszter például azt is a követőivel szavaztatta meg, hogy ellátogasson-e a fesztiválra. TV + SztárokOrigoHorváth Tamásék családja egy kutyussal bővülthttp://www.life.hu/sztarok/20180813-horvath-tamasek-csaladja-egy-kutyussal-bovult.htmlEnnél aranyosabb fotóval nem is jelenthette volna be Horváth Tamás énekes csalájduk bővülését. Ő és felesége mostantól egy kutyussal osztják meg otthonukat. TV + SztárokOrigoUltimátumot adott barátainak Harry herceg: senki nem fecseghethttp://www.life.hu/sztarok/20180813-ultimatumot-adott-baratainak-harry-herceg-senki-nem-fecseghet.htmlHarry herceg nem szeretné, ha a média folyton a házasságáról beszélne, ezért gondoskodik arról, hogy semmilyen belső információ ne szivárogjon ki a palotából. TV + Sztárok--Ricky Martin kidolgozott felsőtestet villantott a strandonhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-ricky-martin-kidolgozott-felsotestet-villantott-a-strandon.htmlStrandolni indult a hőségben a népszerű énekes, Ricky Martin. A parton természetesen csak egy fürdőnadrágot viselt, így látni engedte tökéletesen kidolgozott testét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.