színésznő párkapcsolat szerelem Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görbe Nóra nyitott egy új párkapcsolatra, és úgy érzi, egy fiatal férfi személyében talán újra rátalálhat a boldogság.

A 62 esztendős Görbe Nóra két éve vesztette el a férjét, és most úgy érzi, a gyász elmúltával újra nyitott egy új szerelemre.

Most már úgy érzem, túl vagyok a gyászon, de a hiánya megmaradt. Talán ez az, ami gátol abban, hogy párra leljek, pedig randevúztam már néhányszor korombeliekkel, de egyiknek sem lett komolyabb folytatása. A találkozók során a partnereim végig az egészségügyi problémáikat ecsetelték, ami számomra cseppet sem volt vonzó" – mesélte a Lokálnak.

Görbe Nóra fiatal párt keres Forrás: Origo

A színésznő hozzátette, talán egy fiatalabb férfi személyében fog rátalálni a szerelem.

Egy fiatalabb férfi mellett szerintem megtalálnám a boldogságot, mert virtusban a fiatalabbakhoz közelebb állok, viszont előttük még ott a családalapítás, amin én már rég túl vagyok. A színészi pályán is sokszor érzem azt, hogy nem tudnak mit kezdeni az éveim számával és a külsőmmel, hiszen a kettő ellentmondásban van. Nem őszül még a hajam, remek formában vagyok, sportolok, úgyhogy az éveim számának megfelelő karakterekhez túl fiatalos vagyok. De várok egy olyan szerepre, ahol pont ezt tudom kamatoztatni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.