Sziget Fesztivál 2018: Exkluzív interjú Don Diablo DJ-vel

Don Diablo Sziget 2018 dj Sziget Fesztivál 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ 11. legjobb DJ-je, Don Diablo ismét eljött Magyarországra, a Sziget Fesztiválra, ahol exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Arról mesélt, miért volt tej függő, és mik azok az extrém dolgok, amiket a magasba szokott emelni, amikor fotózzák fellépése alatt, sőt az is kiderült, hogy egyáltalán miért csinálja ezt az őrültséget.

Cicciolina több millió euró kártérítést követel az olasz államtól és bankjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-cicciolina-tobb-millio-euro-karteritest-kovetel-az-olasz-allamtol-es-bankjatol.htmlTöbb millió eurót követel az olasz hatóságoktól Cicciolina. Azt állítja, korábban jogtalanul zárolták a számláját, ezért kártérítést szeretne.TV + Sztárok--Anyagi gondokkal küzd Pártos Csilla, Pécsi Ildikó volt menye: nem tudja taníttatni fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20180815-anyagi-gondokkal-kuzd-partos-csilla-pecsi-ildiko-volt-menye-nem-tudja-tanittatni-fiat.htmlPártos Csilla egyelőre nem látja, miből fogja kifizetni fia egyetemi tandíját. Rosszul áll anyagliag, a pereskedés kezdete óta ugyanis nem dolgozott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huRácsapta a telefont Harry hercegre Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180814-racsapta-a-telefont-harry-hercegre-thomas-markle-meghan.htmlIsmét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont. TV + Sztárok--Shakira 20 év alatt szinte egy percet sem öregedett: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-shakira-20-ev-alatt-szinte-egy-percet-sem-oregedett.htmlShakira képtelen öregedni, remek bizonyíték erre az a montázs is, amely nemrég került fel róla a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoSean Penn és 31 évvel fiatalabb barátnője Hawaiin nyaralnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-sean-penn-es-21-evvel-fiatalabb-baratnoje-hawaiin-nyaralnak.htmlAz 57 éves Sean Penn láthatóan rendkívül boldog fiatal barátnője mellett: együtt élvezték a csodálatos tengerpartot Hawaiin. TV + Sztárok--Összeházasodik Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley http://www.life.hu/sztarok/20180814-osszehazasodik-jason-statham-es-rosie-huntingtonwhiteley.htmlÚgy tűnik, Jason Statham is beadta végre a derekát, a hírek szerint ugyanis nemsokára elveszi barátnőjét és gyermeke anyját, Rosie Huntington-Whiteleyt. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.