Janza Kata és Pesák Ádám vadul csókolózott a Sziget Fesztiválon

Forrás: Mokka -
csók Sziget Fesztivál Janza Kata csókolózás Pesák Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sziget Fesztiválon kapták lencsevégre Janza Katát és kedvesét, Pesák Ádámot ahogy vadul csókolóznak. A színésznő elmondta: mióta kibékültek még jobban lángol köztük a szerelem. 

Szenvedélyes csókcsatán kapták rajta Janza Katát és Pesák Ádámot a Sziget Fesztiválon. Fotó is készült a szerelmes jelenetről. A pár tavasszal szakított, ám nem sokkal később újra összejöttek.

"Amióta kibékültünk, még jobban lángol köztünk a szerelem, és természetesen nem csinálunk ebből titkot, ha együtt szórakozunk" - mondta a Borsnak a színésznő. Azt is elárulta, hogy nem tudták, hogy fotózzák őket, a jövőben nem szeretnék a magánéletüket a nyilvánosság előtt élni. "Az Arctic Monkeys-koncertre mentünk ki, a nagylányom, Janka is velünk volt" - tette hozzá Janza Kata.

Ha kíváncsi vagy a Sziget Fesztiválon készült szerelmes fotókra, kattints ide!

Janza Kata és Pesák Ádám szerelme lángol Forrás: Mokka

Tinikori fotót mutatott a kebelcsoda, Kelly Brookhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-tinikori-fotot-mutatott-a-kebelcsoda-kelly-brook.htmlA brit kebelcsoda, Kelly Brook megmutatta, hogy már 18 évesen is igazi bombázó volt. TV + Sztárok--Nászútjáról mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-naszutjarol-meselt-liptai-claudia-pataki-adam.htmlLiptai Claudia végre részleteket is elárult a nászútjáról. Férjével, Ádámmal csodás helyeken jártak. TV + Sztárok--Egy bennfentes szerint Shane Tusup megszabadul tetoválásaitólhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-egy-bennfentes-szerint-shane-tusup-megszabadul-tetovalasaitol.htmlŐsszel folytatódik Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere, ám egy bennfentes szerint Tusup annyira megharagudott feleségére, hogy nem jelenik meg a bíróságon. Sőt, talán az úszónőre emlékeztető tetoválásaitól is megszabadul TV + Sztárok--Sebestyén Balázs idén csak egyetlen műsort vezet a képernyőn, nem bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-sebestyen-balazs-iden-csak-egyetlen-musort-vezet-a-kepernyon-nem-banja.htmlCsak egyetlen műsort vezet idén az RTL Klub képernyőjén Sebestyén Balázs. Azt mondja, ezt most nem bánja, most találta meg az egyensúlyt a magánélet, a Rádió1 és a tévézés között. TV + SztárokOrigoVégh Judit, a Jóban Rosszban szereplője megmutatta alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-vegh-judit-a-joban-rosszban-szereploje-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÉvek óta alakítja a Jóban Rosszban Dr. Steiner Dóráját Végh Judit, aki most közösségi oldalán megmutatta alakját bikiniben. TV + Sztárok--Sarka Kata nem mindennapi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180816-sarka-kata-nem-mindennapi-dekoltazst-villantott.htmlNem titok, hogy Sarka Kata, a LifeTv Ez zsír! műsorának háziasszonya rengeteget tesz azért, hogy formában maradjon. Rendszeresen posztol sportolás közben, most azonban egy igencsak szexi képpel rukkolt elő, mélyen dekoltált felsőben pózolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.