Sebestyén Balázs idén csak egyetlen műsort vezet a képernyőn, nem bánja

Nyerő páros műsorvezető RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak egyetlen műsort vezet idén az RTL Klub képernyőjén Sebestyén Balázs. Azt mondja, ezt most nem bánja, most találta meg az egyensúlyt a magánélet, a Rádió1 és a tévézés között. 

Számtalan műsorban láthatták már a nézők Sebestyén Balázst, hatalmas utat tett meg a Z+ óta, ám idén csak egyetlen műsort vezet majd az RTLK Klubnál. A Bors cikkéből kiderül, hogy a csatorna őszi-téli műsorait bemutató sajtótékoztatóján jelentették be, hogy Balázs a Nyerő páros című műsort vezeti majd.

"A Nyerő páros az egyik kedvenc műsorom, nagyon érdekes az a jellemfejlődés, amin a sztárok végigmennek. Olyan, mint egy párterápia. Ha nem lennének gyerekeim, egyszer én is beköltöznék Vikivel. Ő nehezen lenne rá kapható, de én szívesen kipróbálnám magunkat egy ilyen helyzetben" - mesélte Balázs.

Tavaszzal Balázs volt A Fal műsorvezetője, ősszel a Nyerő párost vezeti Forrás: RTL

Mint mondta: szeret és bír dolgozni, de tavasszal A Falat is ő csinálta, amely - a Nyerő pároshoz hasonlóan - egy hosszabb lélegzetvételű munka. "Ez most egy tökéletes összhang a magánéletem, a tévé és a Rádió1 reggeli műsora között, nem vágyom több tévés feladatra. Volt, amikor állandóan képernyőn voltam, és mindent én csináltam, most jöjjenek a fiatalok. Nekem ez most teljesen elég" – fogalmazott Sebestyén Balázs, aki azt is elmondta, hogy visszavonulásról szó sincs, mindössze ez az év lesz csendesebb számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.