Többen úgy vélik, Berki Krisztián megalázta Hódi Pamelát: videó

vita Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela követői szerint Berki Krisztián megalázza lánya édesanyját.

Kiakadtak Hódi Pamela rajongói, amikor meglátták Berki Krisztián videóját az Instagramon. A celeb épp arról számolt be büszkén, hogy Natika megtanulta használni a hangüzenet-küldő funkciót a telefonon. Ezután le is játszott közülük néhányat, amelyben a kislány azt ecseteli, mennyire szereti Mazsit.

A követők szerint ez már túlzás és ezzel Hódi Pamelát is megalázza, hiszen azt sugallja, mintha Natika Berki új párját jobban szeretné, mint az édesanyját.

A Ripost megkereste Pamelát, hogy reagáljon a videóra.

Csináljanak maguknak egy gyereket és őt mutogassák, az enyémet meg hagyják békén. Én lennék a legboldogabb, ha ez megtörténne. Mazsival egyébként nincs semmi bajom, amíg nem bántja Natit, addig mi is jóban leszünk."

Tinikori fotót mutatott a kebelcsoda, Kelly Brookhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-tinikori-fotot-mutatott-a-kebelcsoda-kelly-brook.htmlA brit kebelcsoda, Kelly Brook megmutatta, hogy már 18 évesen is igazi bombázó volt. TV + Sztárok--Schobert Norbi súlyos produkcióval készül a Csak show és más semmirehttp://www.life.hu/sztarok/20180816-schobert-norbi-sulyos-produkcioval-keszul-a-csak-show-es-mas-semmire.htmlSzépen sorban derülnek ki azoknak a hírességeknek a nevei, akik szerepet kapnak a legújabb szórakoztató műsorban, a Csak show és más semmiben. Már azt is tudni lehet, hogy Schobert Norbert is a résztvevők között lesz. TV + SztárokOrigoNászútjáról mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-naszutjarol-meselt-liptai-claudia-pataki-adam.htmlLiptai Claudia végre részleteket is elárult a nászútjáról. Férjével, Ádámmal csodás helyeken jártak. TV + Sztárok--Meghan Markle régóta vágyott arra, hogy hercegnő legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-meghan-markle-regota-vagyott-arra-hogy-hercegno-legyen.htmlElőkerült Meghan Markle négy éve írt blogbejegyzése, amelyből kiderült, nagyon irigyelte Katalin hercegnét, hogy sikerült bekerülnie a királyi családba. TV + Sztárok--Egy bennfentes szerint Shane Tusup megszabadul tetoválásaitólhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-egy-bennfentes-szerint-shane-tusup-megszabadul-tetovalasaitol.htmlŐsszel folytatódik Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere, ám egy bennfentes szerint Tusup annyira megharagudott feleségére, hogy nem jelenik meg a bíróságon. Sőt, talán az úszónőre emlékeztető tetoválásaitól is megszabadul TV + Sztárok--Janza Kata és Pesák Ádám vadul csókolózott a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-janza-kata-es-pesak-adam-vadul-csokolozott-a-sziget-fesztivalon.htmlA Sziget Fesztiválon kapták lencsevégre Janza Katát és kedvesét, Pesák Ádámot ahogy vadul csókolóznak. A színésznő elmondta: mióta kibékültek még jobban lángol köztük a szerelem. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.