Ambrus Attila úgy érzi, még mindig bűnözőként kezelik

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
bűnöző ittas vezetés bankrablás Viszkis Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben ittas vezetésért kapták el Ambrust Attilát, azaz a Viszkist. Azóta felesége és sofőrje fuvarozza. Azt mondja, szerinte még mindig bűnözőként kezelik őt az emberek. 

Néhány hónappal ezelőtt ittas vezetésért kapcsolták le a Viszkist, azaz Ambrus Attilát. Elvették a jogosítványát, azóta felesége és sofőrje fuvarozza.

"Amikor rabosítani vittek, 50 oldalnyi dokumentumot toltak elém, hogy írjam alá. De mi köze az ittas vezetésnek ahhoz, hogy én hány bankot raboltam ki? Elismerem, hibáztam, hogy arra a 700 méterre két pálinka után autóba ültem, de az, hogy az egész életemet alá kell írni, és a bíró elé majd odatolják, hogy anno hány évet ültem, az már nekem is sok" - mondta a Borsnak a Viszkis, aki úgy érzi, hogy még mindig bűnözőknét kezelik az emberek.

Szabadulása óta kerámiákat is készít a Viszkis Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Állítja: amikor külföldről jön haza, a repülőtéren félreállítják. Szerinte a rendszer alkalmatlan arra, hogy megállapítsák, körözés alatt áll-e vagy sem. Több emberrel kell egyeztetniük, hogy beengedhetik-e az országba. "Amikor az ember folyamatosan ezeket kapja, akkor mindig elgondolkodik, hogy biztos érdemes megjavulni, jó embernek lenni?" - teszi fel a kérdést Ambrus.

Erdőhegyi Brigitta nem szeretne csak a társadalmi elvárások miatt házasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20180817-erdohegyi-brigitta-nem-szeretne-csak-a-tarsadalmi-elvarasok-miatt-hazasodni.htmlA házasságról és a gyermekvállalásról is elmondta a véleményét Erdőhegyi Brigitta énekesnő. Azt is elárulta, hogy a gondolat szintjén már közel volt a házassághoz. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor értékes festményeitől is megválthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-friderikusz-sandor-ertekes-festmenyeitol-is-megvalt-anyagi-gondok.htmlKiderült, anyagi problémákkal küzd Friderikusz Sándor. Egyik ingatlanját már két éve próbálja eladni sikertelenül. TV + Sztárok--Újra szingli Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180817-ujra-szingli-arpa-attila-szakitas.htmlA hírek szerint újra szingli Árpa Attila. A jóképű színész két év után szakított párjával. TV + Sztárok--Baukó Éva újabb bikinis fotóval lepte meg követőithttp://www.life.hu/sztarok/20180817-bauko-eva-ujabb-bikinis-fotoval-lepte-meg-kovetoit-facebook.htmlBaukó Éva ismét bikiniben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Gáspár Laci még jobban beleszeretett feleségébe a Nyerő páros forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-gaspar-laci-meg-jobban-beleszeretett-felesegebe-a-nyero-paros-forgatasa-alatt.htmlA Nyerő páros című műsort résztvevői között lesz Gáspár Laci és felesége, Niki is, akit még alig láthattak a nézők a kamerák előtt. Az énekes őszintén beszélt arról, miért történt így eddig, de azt is elmondta, hogy a forgatás alatt még jobban beleszeretett feleségébe. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMeggyilkolták a Britain's Got Talent egykori versenyzőjét, Simone Kerrthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-meggyilkoltak-a-britains-got-talent-egykori-versenyzojet-simone-kerrt.htmlHalálra késelték a 31 éves Simone Kerrt: az énekesnőt augusztus 16-án a lakásában találták holtan. A fiatal nőt a Britain's Got Talentben ismerte meg a világ. A gyilkosság elkövetőjét elfogták, aki valószínűleg egy 40 éves férfi. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.