Egy barátja állítja: komoly anyagi gondokkal küzd Friderikusz Sándor

Fotó: Tv2 -
tőzsde pénz Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványosan kikerekedett Friderikusz Sándor. Egy barátja azonban arról pletykált, nem csak ez a baj: a legendás tévés anyagi gondokkal küzd. 

Azt tudni lehet, hogy Friderikusz Sándor a vagyonát egykor a nézettségi rekordot felállított Friderikusz Show-val alapozta meg. A megkeresett pénzt állítólag brókerekre bízta, akik azt az évek alatt megsokszorozták. Úgy tudni azonban, most éppen ők apasztották le a vagyont a közelmúltban kötött néhány rossz üzlettel.

Fotó: Tv2

"Sándor annak idején sokat nyert a tőzsdén, sorozatosan szerencséje volt, vagyis mondjuk úgy, hogy a fiatal, agilis brókerek jól gazdálkodtak a pénzével.A szerencse azonban az üzleti világban is forgandó, és állítólag az utóbbi években jelentős összegeket bukott a befektetéseivel" - mesélte a Ripostnak a tévés egyik barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.