Erdőhegyi Brigitta nem szeretne csak a társadalmi elvárások miatt házasodni

Forrás: Facebook/Erdőhegyi Brigitta -
házasság Erdőhegyi Brigitta párkapcsolat gyerekvállalás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házasságról és a gyermekvállalásról is elmondta a véleményét Erdőhegyi Brigitta énekesnő. Azt is elárulta, hogy a gondolat szintjén már közel volt a házassághoz. 

Erdőhegyi Brigitta a SportVera Ladyben arról beszélt, hogy mit gondol a házasságról és a gyermekvállalásról. Őszintén beszélt arról is, hogy a gondolat szintén egy alkalommal már közel volt a házassághoz.

"Én nem érzek kényszert arra, hogy társadalmi elvárásból vagy bármilyen külvilág felé mutatásból házasodjak. Ha úgy gondolom valakiről és ő is úgy gondolja rólam, hogy teljes elkötelezettséggel vagyunk egymás iránt, akkor azt gondolom, hogy ez tényleg egy csoda és akkor biztos, hogy bele kell állni ebbe a dologba" - mondta Erdőhegyi Brigitta.

Majd azt is hozzátette: "El tudom képzelni, hogy valakinek szülök gyereket" - fogalmazott az énekesnő.

Ha kíváncsi vagy az énekesnővel készült videóinterjúra, kattins ide!

Őszintén mesélt Erdőhegyi Brigitta Forrás: Facebook/Erdőhegyi Brigitta

Friderikusz Sándor értékes festményeitől is megválthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-friderikusz-sandor-ertekes-festmenyeitol-is-megvalt-anyagi-gondok.htmlKiderült, anyagi problémákkal küzd Friderikusz Sándor. Egyik ingatlanját már két éve próbálja eladni sikertelenül. TV + Sztárok--Újra szingli Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180817-ujra-szingli-arpa-attila-szakitas.htmlA hírek szerint újra szingli Árpa Attila. A jóképű színész két év után szakított párjával. TV + Sztárok--Baukó Éva újabb bikinis fotóval lepte meg követőithttp://www.life.hu/sztarok/20180817-bauko-eva-ujabb-bikinis-fotoval-lepte-meg-kovetoit-facebook.htmlBaukó Éva ismét bikiniben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Gáspár Laci még jobban beleszeretett feleségébe a Nyerő páros forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-gaspar-laci-meg-jobban-beleszeretett-felesegebe-a-nyero-paros-forgatasa-alatt.htmlA Nyerő páros című műsort résztvevői között lesz Gáspár Laci és felesége, Niki is, akit még alig láthattak a nézők a kamerák előtt. Az énekes őszintén beszélt arról, miért történt így eddig, de azt is elmondta, hogy a forgatás alatt még jobban beleszeretett feleségébe. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMeggyilkolták a Britain's Got Talent egykori versenyzőjét, Simone Kerrthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-meggyilkoltak-a-britains-got-talent-egykori-versenyzojet-simone-kerrt.htmlHalálra késelték a 31 éves Simone Kerrt: az énekesnőt augusztus 16-án a lakásában találták holtan. A fiatal nőt a Britain's Got Talentben ismerte meg a világ. A gyilkosság elkövetőjét elfogták, aki valószínűleg egy 40 éves férfi. TV + SztárokThinkstockElkezdődött a ValóVilág9 castingjahttp://www.life.hu/sztarok/20180817-folyik-az-rtl-klub-valovilag9-castingja-vv-soma-es-vv-zsolti-is-ott-jartak.htmlHamarosan indul ugyanis a ValóVilág 9. évada, amelybe már válogatják a szereplőgárdát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.