Tóth Vera énekesnő gyászolja az elhunyt Aretha Franklint

halál gyász énekesnő Tóth Vera Aretha Franklin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán osztotta meg rajongóival Tóth Vera, mennyire megrendítette Aretha Franklin halála. Az énekesnő miatta kezdett énekelni. 

A soul legendás királynője, Aretha Franklin csütörtökön halt meg hasnyálmirigy rákban. Az énekesnő munkásságáról emlékezett meg Tóth Vera is Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében.

"Azért fáj rohadtul, hogy elmentél, mert konkrétan miattad énekelek, miattad vagyok ma az, aki vagyok, neked köszönhetem a zenét az életemben, ha rossz, vagy nem tudok utat találni, belőled táplálkozom.. tudom, önző dolog, de nekem te voltál és leszel a hitem... Ennyit tudok most írni... Meghalt Aretha és belőlem is egy kicsi.. Köszönöm, jó utat, drága Mama, soulkirálynő, a legnagyobb inspiráció..." - írta a szívszorító sorokat Tóth Vera egy videó kíséretében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.