Dzsudzsák Balázs hatalmas összegért igazolna a Vidihez

Forrás: AFP/Paul Vreeker -
futball pénz foci fizetés MOL Vidi FC sport Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új csapatot keres Dzsudzsák Balázs, aki külföldi kereseténél kevesebbért is játszana a Mol Vidi csapatánál, ám ez még mindig jóval több leendő csapattársai fizetésénél. Nem tudni, hogy csak az őszi-téli szezonra vagy tovább is a hazai csapatban játszana a játékos. 

Legalább 3-4 új focistával erősítené a Mol Vidi csapatát Marko Nikolics vezetőedző, a Ripost cikke szerint pedig a csapatot Dzsudzsák Balázs számára is vonzóvá tette az európai szereplés. Azt nem tudni, hogy csak az őszi-téli szezonra, azaz csak a BL- vagy El-csoportmeccsek idejére vagy még tovább is igénybe vennék a játékos szolgálatait.

Dzsudzsák most szabadon igazolható Forrás: AFP/Paul Vreeker

Azt azonban tudni lehet, hogy Dzsudzsák havi 48 millió forintnak megfelelő összeget kér, amely ugyan töredéke külföldi fizetésének, mely sajtóhírek szerint havi 84 millió körül volt. Ez azonban még mindig jóval több, mint a csapat sztárjainak fizetése, mely akár feszültségeket is szülhetne az öltözőben.

A budapesti közönség után most az egész világnak zenél élőben Shawn Mendeshttp://www.life.hu/sztarok/20180817-a-budapesti-kozonseg-utan-most-az-egesz-vilagnak-zenel-eloben-shawn-mendes-mtv.htmlIsmét igazi sztárdömpinggel várja a rajongókat az MTV zenecsatorna augusztus 20-án, a Video Music Awards 2018-as New York-i gáláját több mint 180 ország félmilliárd háztartásában izgulhatják végig a televíziónézők. Ariana Grande és Shawn Mendes mellett az idén a Michael Jackson Video Vanguard életműdíjat bezsebelő Jennifer Lopez, illetve Rita Ora, Bebe Rexha és Niki Minaj is színpadra lép. Az élő közvetítés az időeltolódás miatt nálunk hétfőről keddre virradóra, hajnali 3 órakor látható majd. TV + SztárokOrigoÍgy él most az egykori olimpikon, Farkas Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-igy-el-most-az-egykori-olimpikon-farkas-peter.html50 éves lett az egykori olimpia bajnok birkózó, Farkas Péter. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoErdőhegyi Brigitta nem szeretne csak a társadalmi elvárások miatt házasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20180817-erdohegyi-brigitta-nem-szeretne-csak-a-tarsadalmi-elvarasok-miatt-hazasodni.htmlA házasságról és a gyermekvállalásról is elmondta a véleményét Erdőhegyi Brigitta énekesnő. Azt is elárulta, hogy a gondolat szintjén már közel volt a házassághoz. TV + Sztárok--Tápai Szabina fürdőruhában mutatta meg babapocakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-tapai-szabina-furdoruhaban-mutatta-meg-babapocakjat.htmlTápai Szabina fürdőruhában is megmutatta szépen gömbölyödő babapocakját. TV + SztárokOrigoNem költöznek Mallorcára Schumacherékhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-nem-koltoznek-mallorcara-schumacherek-allitja-sabine-kehm.htmlAz elmúlt napokban felröppent a hír, hogy Michael Schumacher Mallorcára költözik: arra a 30 millió eurós birtokra, amit a felesége, Corinna vásárolt nemrégiben. Sabine Kehm, a pilóta menedzsere cáfol. TV + Sztárok--Késeléssel vádolja volt barátja, Safaree Nicki Minaj-thttp://www.life.hu/sztarok/20180817-keselessel-vadolja-volt-baratja-safaree-nicki-minajt.htmlAzzal vádolja volt kedvese Nicki Minaj-t, hogy korábban meg akarta késelni. Ha ez bebizonyosodik, nagy baja lehet belőle az énekesnőnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.