ValóVilág 8 VV Tivy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított öt hónapos terhes barátnőjével VV Tivy. A celeb és barátnője, Gina 2 évig voltak együtt.

"Az elején sok vitánk volt Ginával, amiért nem akartam már vele lenni. Nem igazán értette, miért szakítok vele, meg nem is akart elköltözni. Aztán végre sikerült megnyugodnunk, és elfogadta, hogy mennie kell. Hazaköltözött a szüleihez Borsodba, oda és vissza az nekem ötszáz kilométer. Megígértem, hogy támogatom, nem hagyom magára, ha kell, a kötelező vizsgálatokra is elmegyek vele és természetesen gyerektartást is fizetek" – mondta el a Vasárnapi BlikknekTivy.

Forrás: RTL II

"Úgy képzelem, hétvégenként látogatom a kislányomat, akinek már a nevét is tudjuk: Alessia. Sajnálom szegény kislányt, hogy nem nőhet fel családban, de az élet így rendezte" - tette hozzá. "Nagyon szerettem Ginát, ezért is terveztük a babát. Fiatal szülőként akartunk megállapodni, nem sejtettem, mi lesz velünk. Tavaly nyáron már volt egy nagy törés, amikor azt mondta, babát vár, és ez nem volt igaz. Így akarta megmenteni a kapcsolatunkat. Nem haragudtam rá, mert tudtam, hogy szeretjük egymást. Persze mindig voltak balhék, de valahogy túléltük őket, ám amikor terhes lett, elszabadult a pokol (...) előfordult, hogy bejött a munkahelyemre, mert azt hitte, csajozom.Már nem kaptam tőle levegőt, ennek így nem volt értelme" - folyatta.

A lap kereste Ginát, hogy megkérdezék, hogyan élte meg a szakítást, ám nem akart nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.