Ágyból, smink nélkül posztolt Ada: fotó

ágy ébredés után Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada is nagyon várta már a hosszú hétvégét, amit ágyban kávézva indított.

A kétgyerekes műsorvezető, Ada smink nélkül, kócosan is gyönyörű, erre pedig legutóbbi fotója a bizonyíték. Mutatjuk!

Vidam reggelt Nektek is! Itt a hosszuhetvege ☺️ #morning #morningface #weekend #saturday

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Természetesen követői sem tudták szó nélkül hagyni a szexi képet. Volt, aki leírta, hogy kényeztetni szeretné a szexi sztármamit, de olyan is akadt, aki arra volt kíváncsi, van-e rajta bugyi.

Bugyi van rajtad?

- kérdezte egy kommentelő.

A magyar Ken baba meztelenre vetkőzött egy emberektől hemzsegő tengerparton: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-a-magyar-ken-baba-meztelenre-vetkozott-egy-emberektol-hemzsego-tengerparton-foto.htmlA magyar Ken baba teljesen összeomlott, amiért 30 éves lett. Ezért elutazott egy tengerpartra, ahol olyat tett, amit eddig még soha. TV + Sztárok--Alekosz szerint a tetoválás a bűnözők önkifejezési eszközehttp://www.life.hu/sztarok/20180819-alekosz-vv-szerint-a-tetovalas-a-bunozok-onkifejezesi-eszkoze.htmlSzexpartnervadászat után most a tetoválószalonokról elmélkedik Alekosz. Hosszas posztot tett közzé a témában: mutatjuk. TV + Sztárok--Szabó Zsófi a Szenzációs négyesben a 20-asok csapatát erősítihttp://www.life.hu/sztarok/20180819-szabo-zsofi-a-szenzacios-negyesben-a-20asok-csapatat-erositi.htmlAz RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának, a Szenzációs négyesnek a középpontjában A generációk csatája áll. Szabó Zsófi a 20+-osok csapatát erősíti Michl Juli, Oláh Gergő és Szalay Bence mellett.TV + SztárokOrigoNekiment a brit királyi családnak Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180819-nekiment-a-brit-kiralyi-csaladnak-thomas-markle-meghan-markle-apja.htmlThomas Markle a The Sunnak adott interjút, amelyben a királyi családot tovább ekézi, nem is akárhogyan. TV + Sztárok--Nem volt felhőtlen Diana hercegnő és az édesanyja kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20180819-nem-volt-felhotlen-diana-hercegno-es-az-edesanyja-frances-shand-kydd-kapcsolata.htmlDiana hercegnő egykori komornyikja Paul Burrell nemrég sokkoló részletet fedett fel Diana és az édesanyja, Frances Shand Kydd viszonyáról.TV + Sztárok--Gemma Collins molett tévés Kim Kardashian híres fotóit imitáltahttp://www.life.hu/sztarok/20180818-gemma-collins-molett-teves-kim-kardashian-hires-fotoit-imitalta.htmlKarcsú derekáról és legendás fenekéről híres a valóságshow-hős Kim Kardashian. Gemma Collins molett tévés azonban most megmutatta, hogy ő is Kardashian-lánnyá tud változni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.