Betörtek Jolly házába - az énekes magából kikelve üzent a bűnözőknek: fotó

fotó betörés üzenet Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodszor törtek be Jollyhoz, aki magából kikelve üzent a bűnözőknek.

Csak annyit szeretnék üzenni annak a két szarházi gerinctelen féreg embernek akik tegnap éjszaka már második alkalommal törtek be a házunkba, hogy most kurvára mellé nyúltatok már a nyomotokban vagyunk!! Menekülhettek bárhova egy ország ál mögöttünk és ezért most nagyon szarul fogtok járni!!! - írta posztjában Jolly, aki sajnálatos módon már másodszor éli át ezt a szörnyűséget.

Novozánszky VV Fanni holtteste hullmásírban lehet - bejelzett a poligráf a vizsgálat közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-novozanszky-vv-fanni-holtteste-hullmasirban-lehet-jelezte-a-poligrafos-vizsgalat.htmlVV Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a rendőrség pedig december 4-én közölte a családdal, hogy az egykori villalakó nagy valószínűséggel már nem él. Egy dunaújvárosi férfit gyanúsítanak a lány megölésével, aki azóta is előzetesben ül. A férfi bár tagadja a gyilkosságot, azt beismerte, hogy a fiatal lány élettelen testét ő vitte ki a házból és adta át két férfinek.TV + Sztárok--Ganxsta Zolee az RTL Klub új műsorában, A generációk csatájában lesz zsűritag Alföldi Róbert és Ráskó Eszter melletthttp://www.life.hu/sztarok/20180820-ganxsta-zolee-az-rtl-klub-uj-musoraban-a-generaciok-csatajaban-lesz-zsuritag.htmlAz RTL Klub A generációk csatája című sztáros vetélkedő hamarosan útjára indul, melyben Alföldi Robi és Ráskó Eszter mellett Ganxsta Zolee is a zsűri tagja lesz. TV + Sztárok--A magyar Ken baba meztelenre vetkőzött egy emberektől hemzsegő tengerparton: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-a-magyar-ken-baba-meztelenre-vetkozott-egy-emberektol-hemzsego-tengerparton-foto.htmlA magyar Ken baba teljesen összeomlott, amiért 30 éves lett. Ezért elutazott egy tengerpartra, ahol olyat tett, amit eddig még soha. TV + Sztárok--Alekosz szerint a tetoválás a bűnözők önkifejezési eszközehttp://www.life.hu/sztarok/20180819-alekosz-vv-szerint-a-tetovalas-a-bunozok-onkifejezesi-eszkoze.htmlSzexpartnervadászat után most a tetoválószalonokról elmélkedik Alekosz. Hosszas posztot tett közzé a témában: mutatjuk. TV + Sztárok--Így mulat követőivel táborukban Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180819-igy-mulat-kovetoivel-taborukban-rubint-reka-alakreform.htmlTáborozni vitte követőit Rubint Réka. A programok természetesen nem csak edzésekből állnak, hanem Réka Facebookon megosztott videói és képei tanúságai szerint imádják a starndot és az esti buli sem maradhat el. TV + SztárokOrigoFalatnyi bikiniben Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180819-falatnyi-bikiniben-jakabos-zsuzsa-uszo.htmlA tengerparton pihenget Jakabos Zsuzsa. A gyönyörű úszónőt - szinte mindegy, mit csinál - követői imádják, ő pedig előszeretettel mutat fotókat az életéből. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.