Csonka András az első Big Brother sztárjával fotózkodott: 16 éve nem láttuk Popeye-t

Popeye Csonka András Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András szelfijén fedezhető fel Popeye, aki 16 évvel ezelőtt a nők bálványa volt, miután szerepelt a Big Brother című reality-ben, a TV2-n.

2002-ben tűnt fel a képernyőkön Popeye, a szegedi származású cukrász, aki sármjával hamar a nők bálványa lett. 2002-ben minden nap láthattuk, hogyan él a luxusbörtönben, ám azóta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Csonka András azonban összefutott vele és a nagy találkozást meg is örökítette. Popeye szinte semmit sem változott az elmúlt 16 évben.

Popeye a vízben Az első hazai Big Brother sztárjával 16 éve találkoztunk utoljára.

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés,

Betörtek Jolly házába - az énekes magából kikelve üzent a bűnözőknek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-betortek-jolly-hazaba-az-enekes-magabol-kikelve-uzent-a-bunozoknek-foto.htmlMásodszor törtek be Jollyhoz, aki magából kikelve üzent a bűnözőknek.TV + Sztárok--Novozánszky VV Fanni holtteste hullmásírban lehet - bejelzett a poligráf a vizsgálat közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-novozanszky-vv-fanni-holtteste-hullmasirban-lehet-jelezte-a-poligrafos-vizsgalat.htmlVV Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a rendőrség pedig december 4-én közölte a családdal, hogy az egykori villalakó nagy valószínűséggel már nem él. Egy dunaújvárosi férfit gyanúsítanak a lány megölésével, aki azóta is előzetesben ül. A férfi bár tagadja a gyilkosságot, azt beismerte, hogy a fiatal lány élettelen testét ő vitte ki a házból és adta át két férfinek.TV + Sztárok--Ganxsta Zolee az RTL Klub új műsorában, A generációk csatájában lesz zsűritag Alföldi Róbert és Ráskó Eszter melletthttp://www.life.hu/sztarok/20180820-ganxsta-zolee-az-rtl-klub-uj-musoraban-a-generaciok-csatajaban-lesz-zsuritag.htmlAz RTL Klub A generációk csatája című sztáros vetélkedő hamarosan útjára indul, melyben Alföldi Robi és Ráskó Eszter mellett Ganxsta Zolee is a zsűri tagja lesz. TV + Sztárok--Se bugyi, se melltartó - Így pózolt Müller Attila, műsorvezető felesége. Larion Zoé a kamerák előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180820-se-bugyi-se-melltarto-igy-pozolt-muller-attila-musorvezeto-felesege-a-kamerak-elott.htmlMicsoda idomok: Larion Zoé egy fotoworkshopon mutatta meg, hogyan kell ruha nélkül, szexin pózolni.TV + Sztárok--Szabó Zsófi a Szenzációs négyesben a 20-asok csapatát erősítihttp://www.life.hu/sztarok/20180819-szabo-zsofi-a-szenzacios-negyesben-a-20asok-csapatat-erositi.htmlAz RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának, a Szenzációs négyesnek a középpontjában A generációk csatája áll. Szabó Zsófi a 20+-osok csapatát erősíti Michl Juli, Oláh Gergő és Szalay Bence mellett.TV + SztárokOrigoVisszafogottabb lesz Baukó Éva: komoly kapcsolatra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20180818-visszafogottabb-lesz-bauko-eva-vv-szereplo.htmlTartós párkapcsolatra, anyaságra vágyik Baukó Éva. A celeb tudja, ehhez azonban visszafogottabbnak kell lennie a közösségi felületein is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.