Ganxsta Zolee az RTL Klub új műsorában, A generációk csatájában lesz zsűritag Alföldi Róbert és Ráskó Eszter mellett

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Ganxsta Zolee zsűritag A generációk csatája RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub A generációk csatája című sztáros vetélkedő hamarosan útjára indul, melyben Alföldi Robi és Ráskó Eszter mellett Ganxsta Zolee is a zsűri tagja lesz.

˝A végcél ugyanaz: Mindenkit lesavazni!˝

- kezdte a rapper, aki ezek szerint nem fogja kímélni a koros és fiatal sztárokat sem, akik hétről-hétre egymással mérik majd össze tudásukat.

Se bugyi, se melltartó - Így pózolt Müller Attila, műsorvezető felesége. Larion Zoé a kamerák előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180820-se-bugyi-se-melltarto-igy-pozolt-muller-attila-musorvezeto-felesege-a-kamerak-elott.htmlMicsoda idomok: Larion Zoé egy fotoworkshopon mutatta meg, hogyan kell ruha nélkül, szexin pózolni.TV + Sztárok--Ágyból, smink nélkül posztolt Ada: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-agybol-smink-nelkul-posztolt-ada-foto.htmlAda is nagyon várta már a hosszú hétvégét, amit ágyban kávézva indított.TV + Sztárok--A magyar Ken baba meztelenre vetkőzött egy emberektől hemzsegő tengerparton: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-a-magyar-ken-baba-meztelenre-vetkozott-egy-emberektol-hemzsego-tengerparton-foto.htmlA magyar Ken baba teljesen összeomlott, amiért 30 éves lett. Ezért elutazott egy tengerpartra, ahol olyat tett, amit eddig még soha. TV + Sztárok--Szabó Zsófi a Szenzációs négyesben a 20-asok csapatát erősítihttp://www.life.hu/sztarok/20180819-szabo-zsofi-a-szenzacios-negyesben-a-20asok-csapatat-erositi.htmlAz RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának, a Szenzációs négyesnek a középpontjában A generációk csatája áll. Szabó Zsófi a 20+-osok csapatát erősíti Michl Juli, Oláh Gergő és Szalay Bence mellett.TV + SztárokOrigoFehérneműben fotózta várandós feleségét, Mankert Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20180819-fehernemuben-fotozta-varandos-feleseget-mankert-kasza-tibi.htmlOdavannak a követők Darai Andrea pocakjáért. A kismama valóban gyönyörű, a rajongók egy része azonban nem érti, miért nem árulja el Manker, mikor jön a baba. Ebből egy kis szóváltás is kerekedett az Instagramon. TV + SztárokOrigoEzért nem akart eddig szerepelni Gáspár Laci felesége, Nikihttp://www.life.hu/sztarok/20180819-ezert-nem-akart-eddig-szerepelni-gaspar-laci-felesege-niki-nyero-paros.htmlAhogy már írtunk róla, az RTL Klub Nyerő párosának szereplője lesz Gáspár Laci és gyönyörű felesége, akit eddig nem sokszor láthattunk. Az énekes felesége igazi bombanő, nézzétek: TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.