Novozánszky VV Fanni holtteste hullmásírban lehet - bejelzett a poligráf a vizsgálat közben

Forrás: -- -
holttest Novozánszki Fanni hullámsír VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a rendőrség pedig december 4-én közölte a családdal, hogy az egykori villalakó nagy valószínűséggel már nem él. Egy dunaújvárosi férfit gyanúsítanak a lány megölésével, aki azóta is előzetesben ül. A férfi bár tagadja a gyilkosságot, azt beismerte, hogy a fiatal lány élettelen testét ő vitte ki a házból és adta át két férfinek.

Továbbra sem találják Novozánszky, azaz VV Fanni holttestét. A fiatal lány 8 hónapja tűnt el, és bár a teteme nem került elő, a rendőrség biztos benne, hogy az egykori villalakó már nem él.

vv fanni Forrás: --

Hatalmas port kavart Fanni eltűnése, még az FBI is segíti a magyar rendőrök munkáját, de egyelőre sikertelenül. Továbbra sincs meg a holttest, pedig a poligráfos vizsgálat szerint hullámsír temette el a lányt.

Nem tartom kizártnak, hogy bár a holttestet nem találják, a gyanúsított mégis oda dobta, csak óriási szerencséje van. Ugyanis, ha azokban a napokban a bányató talajmozgása nagy mértékű volt, simán lehúzhatta a testet a mélybe, majd visszarendeződött a tó alja, és a búvárok ezért nem találják - mondta el a Borsnak Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.