Gáspár Bea pörköltfőző versenyen zsűrizett volna, de lemondták a programot

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Balaton Gáspár Bea gasztro pörkölt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea közösségi oldalán fakadt ki: lemondták azt a Balaton-parti gasztroversenyt, amelyen zsűrizett volna.

Gáspár Beát, a Konyhafőnök legutóbbi évadának zsűritagját ezúttal a Balaton partjára hívták zsűrizni. A pörköltfőző versenyre azonban mindössze két jelentkező akadt, így a szervezők végül lemondták a programot.

Gáspár Győző felesége a közösségi oldalán adott hangot elégedetlenségének.

Nagyon vártam a mai napot, hogy Balatonbogláron a BB fesztiválon találkozzunk a pörköltfőző versenyen! Sajnos tegnap, 1 nappal a rendezvény előtt lemondta a szervező, mondván nincs csak 2 jelentkező! Sajnos, így drágáim a mai napon nem tudunk találkozni Balatonbogláron! Csalódott vagyok és talán dühös is, bár az élet ilyen... De nem keseredem el, mert októbertől TI zsűrizhetitek az én ételeimet, amit saját kezűleg csinálok és remélem sok-sok követőm megtisztel majd azzal, hogy eljön és egy jót eszik nálam!"

Kiss Ramóna kívánja a kaprot azóta, hogy teherbe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kiss-ramona-kivanja-a-kaprot-azota-hogy-teherbe-esett.htmlKiss Ramóna Instagram-oldalán árulta el, hogy mi az, amit a teherbeesése óta nagyon kíván. TV + Sztárok--Három éve tart Weisz Fanni és édesanyja drámájahttp://www.life.hu/sztarok/20180821-harom-eve-tart-weisz-fanni-es-edesanyja-dremaja.htmlWeisz Fani és édesanyja kapcsolata évek óta nem tökéletes. A szülő nem fogadta kitörő lelkesedéssel lánya választottját, megromlott a viszonyuk. Ma már egyáltalán nem beszélnek egymással. TV + SztárokOrigoBetörtek Suzy és Jolly otthonába: az énekes félti a családja életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-betortek-suzy-es-jolly-otthonaba.htmlHétvégén betörtek Suzy és Jolly otthonába: a sztárpárral nem először történt ilyen eset, ezért félti családja életét az énekes. TV + SztárokOrigoMTV VMA: Ariana Grande el sem mozdult párja mellől a díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180821-mtv-vma-ariana-grande-el-sem-mozdult-parja-mellol-a-dijatadon.htmlAriana Grande természetesen szerelmével érkezett a díjátadóra, aki mellől el sem mozdult egész este: csak a díját volt hajlandó átvenni nélküle. TV + Sztárok--Nádai Anikó pasival szeflizett: bár csak a karja látszik, elég intimnek tűnik a viszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-nadai-aniko-pasival-szeflizett-foto.htmlNádai Anikó VV Aurélióval való szakítása óta nem igazán oszt meg intim részleteket magánéletéről. Egészen mostanáig nem is tudtuk, hogy van valakije...TV + SztárokOrigoRadics Gigi szerelmes: egy amerikai zenész a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180820-radics-gigi-szerelmes-egy-amerikai-zenesz-a-valasztottja.htmlRadics Gigi titkozatosan beszélt magánéletéről, ám úgy tűnik, végre felvállalja jóképű, amerikai szerelmét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.