Meghan Markle bátyjának nem tetszik, hogy velük máshogy bánnak, mint Kate Middleton családjával

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
testvér bátya Kate Middleton Meghan Markle család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle családja nem akar lenyugodni: ezúttal a hercegné bátyja mondta el a véleményét, szerinte nem részesülnek megfelelő bánásmódban. 

Meghan Markle családja sok fejfájást okoz a hercegnének, és úgy tűnik, nem a közeljövőben fogják abbahagyni a nyilatkozatokat. Most a hercegné bátyja fejezte ki nemtetszését. Azt kifogásolja, hogy velük nem úgy bánnak, ahogy annak idején Katalin hercegné családjával. A Middletonokat ugyanis befogadta a palota, míg a Markle családot nem látják szívesen.

Meghan Markle családja egyre rosszabb Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Persze az eszébe sem jutott, hogy ők maguk tehetnek a kialakult helyzetről.
„Régen is fogadtak be kívülállókat, például a Middletonokat. Nem értem, a mi családunk miben különbözik" – mondta Thomas Markle Jr. Hozzátette, Meghan többet is törődhetne apjával.

Meghan Markle apja egy lesifotóssal szövetkezett

Meghan Markle édesapja nagy felháborodást okozott azzal, hogy lesifotósokkal szövetkezett. Ezt biztos nem fogják elfeljteni neki a királyi család tagjai!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.