Curtis ellen hivatalból indíthat nyomozást a rendőrség

Forrás: Instagram/Curtis4ker -
drog rendőrség Majka nyomozás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt már mindenki tudja, Majka és Curtis útjai különváltak a rapper drogproblémái miatt, melyről barátja részletesen beszámolt Facebook-oldalán. Az esetnek súlyos következményei lehetnek, a rendőrség hivatalból nyomozást is indíthat a zenész ellen.

„Széki Attilával együtt elértünk a csúcsra , és most el kell engedjem a kezét, mert nem tudom tovább fedezni az életét , ami a drogról és a hazugságokról szól!" – írta a többi között Majka Facebook-oldalán barátjáról, Curtisről azután, hogy a SZIN fesztivál színpadán bejelentette, elválnak útjaik. Majka részletesen beszámolt arról, hogyan próbált meg az elmúlt években segíteni barátján: orvostól orvosig vitte, hasztalan.

Majka és Curtis Forrás: Instagram/Curtis4ker

„Öt éve arról szól a kapcsolatunk, hogy próbálok szép szóval, veszekedéssel, néha már majdnem tettlegességgel, értelmi és érzelmi zsarolással, sírással, vagy nevetéssel hatni rá. De be kell lássam, nem megy..." – írta még Majka, ám azzal valószínűleg nem számolt, hogy szavainak súlyos következményei lehetnek. A Bors megkeresett egy ügyvédet azzal kapcsolatban, bajba kerülhet-e Curtis emiatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.