Édesanyja segítségével szeretné megállítani apja ámokfutását Meghan Markle

Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
vita királyi család Thomas Markle Meghan Markle Doria Ragland botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle abban bízik, hogy édesanyja, Doria talán tud hatni az édesapjára. Nagyon szeretné, ha Thomas Markle nem nyilatkozna többet a sajtónak.

Meghan Markle számára kezd egyre kínosabbá válni édesapja, Thomas viselkedése. Mint ismeretes, a férfi folyamatosan azon háborog a sajtónak, hogy igazságtalanul bánik vele a lánya és az egész királyi család.

A hercegné sokáig törte a fejét azon, hogyan lehetne megoldani ezt a kellemetlen helyzetet és végül arra a következtetésre jutott, hogy egyetlen ember van, aki tudna hatni az édesapjára: az édesanyja, Doria.

Meghan Markle nagyon szeretné, ha apja nem nyilatkozna többet Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein

A DailyMail szerint most abban bízik, hogy az asszony képes lesz elérni azt, hogy Thomas Markle ne nyilatkozzon többet.

Nagyon kínos ez az egész Meghan számára. Úgy érzi magát, mint az elefánt a porcelánboltban. Olyan emberek vannak körülötte, akiket nem is ismer. Ami leginkább frusztrálja, hogy az apja egyáltalán nem vállalja a felelősséget tetteiért és szavaiért" – nyilatkozta egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.