Iszak Esztit másodszor is eljegyezte Dobrády Ákos: ott csillog az ujján a gyűrű

eljegyzés Iszak Eszter eljegyzési gyűrű Dobrády Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti boldog: másodszor is eljegyezte őt szerelme, Dobrády Ákos.

Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolata többször futott már zátonyra az elmúlt évek alatt. Néhány hónapig úgy tűnt, nem lehet helyrehozni szerelmüket, hiába az eljegyzés, különváltak útjaik.

Az énekes akkor így nyilatkozott:

"A szakításunkért egyedül én vagyok a felelős. Eszti négy éven keresztül odaadón szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomba, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy, ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé. Sajnálom, hogy így alakult, de talán semmi nincs véletlenül" - írta meg a Blikk.

Úgy tűnik Eszter és Ákos mégsem tudnak egymás nélkül élni, a fiatal lány ujján ugyanis újra ott csillog az a bizonyos eljegyzési gyűrű, amivel már egyszer megkérte a kezét Dobrády.

"Tanultak a hibájukból, ezúttal nyilvánosan nem hangoztatják, hogy megint jegyben járnak, de nagyon boldogok" - mesélte a lapnak egy névtelen ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.