Majka egy húszesres bankjegyet adott kisfiú rajongójának: megható történet

Forrás: tv2 -
bankjegy Majka autogram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka hatalmas ajándékot adott kis rajongójának: egy húszezres bankjegyet küldött vissza autogrammal ellátva.

Egy fiatal lány közösségi oldalán írta le Majkával kapcsolatos történetüket. Unokaöccse hatalmas rajongója a rappernek, minden dalát kívülről fújja, így a szegedi koncert után alig várta, hogy autogramot kérhessen tőle. A többi rajongóval együtt futott a backstage - hez, hátha el tudja csípni Majkát, aki ezen az ominózus koncerten jelentette be a közönség előtt: megszakítja a közös munkát Curtisszel, akinek drogbroblémái vannak.

Majka Forrás: tv2

Majka nem volt olyan lelkiállapotban, hogy a rajongók közé menjen aznap este, meg is üzente, hogy ne várjanak rá. A tömeg nagyrésze el is oszlott, ám a kisfiú és unokanővére nem tágítottak. Az egyik rajongó megkérte a Zoli néven emlegetett férfit, aki talán a biztonsági őr lehetett, hogy legyen kedves egy pólót irasson alá azért a sztárral. A kisfiúnál azonban nem volt semmi, amit beküldhetett volna, így testvére egy ezrest adott oda férfinek, hogy Majka azt írja alá. A rapper azonban nem küldte vissza az ezrest: egy húszezres banjkegyet azonban igen, amit autogrammal látott el...

A teljes megható történetet ITT olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.