Polgári pert indíthat Curtis Majka ellen: komoly kártérítést kérhet

Fotó: msArt by Mónus Anikó -
drog kártérítés Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért Majka és Curtis között a szakmai kapcsolat, erről Majka számolt be közösségi oldalán és a SZIN színpadán. Mint mondta, Curtis drogproblémái miatt kell elengedniük egymás kezét, szavainak pedig súlyos következményei vannak. Barátja még pert is indíthat ellene becsületsértés miatt.

A szegedi SZIN fesztivál színpadán jelentette be Majka, hogy Curtis és ő többé már nem egy csapat. A rapper elmondta, barátjának drogproblémái vannak, és már nem tudja fedezni az erről és hazugságokról szóló életét. Később a Facebook-oldalán is kifejtette Majka a szétválás okát, ezzel szemben Curtis csak megerősítette a hírt saját posztjában.

Curtis kártérítést kérhet Fotó: msArt by Mónus Anikó

Súlyos következményei lehetnek azonban Majka szavainak, Curtis akár még pert is indíthat ellene. "Minden alapja megvan Curtisnek, hogy polgári pert indítson, hiszen megsértették a jó hírnevét. Tulajdonképpen nem is kell a kár mértékét bizonyítani, számos fellépéstől, lemezszerződéstől eshet el, ezért komoly kártérítést nyújthat be" - mondta dr. Györei Péter ügyvéd a Blikknek.

Majka és Curtis szétválása nem volt meglepetés: a szakmabeliek körében nyár óta pletykálnak erről


Majka a SZIN-en jelentette be, hogy nem folytatják együtt tovább Curtisszel, annak drogproblémái miatt. A rajongókat sokkolta a hír, ám a szakmabeliek számára ez nem okozott meglepetést. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Elizabeth Hurley pucér mellekkel úszkált a medencében: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-elizabeth-hurley-pucer-mellekkel-uszkalt-a-medenceben.htmlElizabeth Hurley pikáns videót osztott meg rajongóival. Megmutatta, hogyan úszkál félmeztelenül a medencében. TV + Sztárok--Szorcsik Viki megosztotta a kedvenc meztelen fotóját (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180823-szorcsik-viki-megosztotta-a-kedvenc-meztelen-fotojat.htmlMegörvendeztette rajongóit Szorcsik Viki, ugyanis egy hihetetlenül szexi meztelen képet osztott meg magáról. TV + Sztárok--Iszak Esztit másodszor is eljegyezte Dobrády Ákos: ott csillog az ujján a gyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-iszak-esztit-masodszor-is-eljegyezte-dobrady-akos-ott-csillog-az-ujjan-a-gyuru.htmlIszak Eszti boldog: másodszor is eljegyezte őt szerelme, Dobrády Ákos. TV + Sztárok--13 évvel fiatalabb pasijával kapták le Kate Mossthttp://www.life.hu/sztarok/20180823-13-evvel-fiatalabb-pasijaval-kaptak-le-kate-mosst-nikolai-von-bismarck.htmlNagyon szerelmes Kate Moss: a 44 esztendős modell a nála 13 évvel fiatalabb Nikolai von Bismarkkal jár. A párról friss lesifotó is készült. TV + Sztárok--Így jelentette be Majka a SZIN-en, hogy elköszön Curtistől: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-igy-jelentette-be-majka-a-szinen-hogy-elkoszon-curtistol-video.htmlBombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis nem lép fel együtt többet. Az ózdi hős tegnap a SZIN-en jelentette be különválásukat. Az okról is beszámolt: Curtis drogfüggősége veszélyezteti a produkciót. Most előkerült a videó is Majka bejelentéséről.TV + Sztárok--Hónapok óta távkapcsolatban él férjével Valkó Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-honapok-ota-tavkapcsolatban-el-ferjevel-valko-eszter-musorvezeto.htmlFérje külföldi munkája miatt egyelőre távkapcsolatban kénytelen élni Valkó Eszter. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.