Puzsér Róbert keményen beszólt Majkának: "nemtelen, aljas módon megszégyenítette és meghurcolta Curtist"

"Forrás: Viasat3 " -
Puzsér Róbert Majka Curtis beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert sem maradt ki a véleménycunamiból, amiért Majka a szegedi SZIN-en árulta el: véget ért szakmai kapcsolata Curtisszel, mert a fiatal rapper nem tudja abahagyni kokain használatát.

Puzsér Róbert a tőle megszokott módon keményen beszólt Majkának. Szerinte nemtelen aljasság bemószerolni a nyilvánosság előtt egy kollégát.

Mellszelfit lőtt Zimány Linda: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-mellszelfit-lott-zimany-linda.htmlZimány Linda egy mélyen dekoltált felsőben mutatta meg kebleit a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoMorvai Krisztina kiakadt A mi kis falunk stábjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180824-morvai-krisztina-kiakadt-a-mi-kis-falunk-stabjara-pilisszentlelek.htmlMorvai Krisztina kifakadt: szerinte A mi kis falunk forgatásai zavarják Pilisszentlélek mindennapjait. A sorozat producere reagált a vádakra.TV + Sztárok--Hódi Pamelát aranyos ajándékkal lepte meg párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180824-hodi-pamelat-aranyos-ajandekkal-lepte-meg-parja.htmlIgazán kedves és figyelmes ajádnékkal lepte meg párja Hódi Pamelát: így fejezte ki teljes támogatását. TV + SztárokOrigoApró bugyit húzott méretes hátsójára Nicki Minaj: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-apro-bugyit-huzott-meretes-hatsojara-nicki-minaj.htmlNicki Minaj szinte sokkolta rajongóit legújabb fellépőruhájával. TV + Sztárok--Taxisok találtak rá a városban kóborló Curtisrehttp://www.life.hu/sztarok/20180824-taxisok-talaltak-ra-a-varosban-koborlo-curtisre-majka.htmlEgy szegedi taxis elárulta, kollégája talált rá a városban kóborló, beszámíthatatlan állapotban lévő Curtisre. A rappert ezután vitték a szegedi kórházba. TV + Sztárok--Taxisok találtak rá a városban kóborló Curtisrehttp://www.life.hu/sztarok/20180824-taxisok-talaltak-ra-a-varosban-koborlo-curtisre-majka.htmlEgy szegedi taxis elárulta, kollégája talált rá a városban kóborló, beszámíthatatlan állapotban lévő Curtisre. A rappert ezután vitték a szegedi kórházba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.