Taxisok találtak rá a városban kóborló Curtisre

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Majka taxis SZIN Curtis drogfüggőség botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szegedi taxis elárulta, kollégája talált rá a városban kóborló, beszámíthatatlan állapotban lévő Curtisre. A rappert ezután vitték a szegedi kórházba.

Két napja hatalmas botrány robbant ki: a SZIN-en Majka bejelentette, Curtis drogfüggősége miatt nem hajlandó tovább partnerével dolgozni. Később erről egy hosszabb bejegyezést is írt a közösségi oldalán.

Az eset óta egyre több részlet derül ki arról a bizonyos szegedi estéről: szemtanúk szerint a rappert mentő vitte kórházba a fellépés előtt.

Majka és Curtis nem folytatják tovább közösen Forrás: MTI/Kovács Tamás

A Ripost most megkeresett egy helyi taxist, aki elárulta, egyik kollégája talált rá a sztárra.

Kora este érkezett egy kérés a rádión, hogy Curtis eltűnt, és feltehetően valahol Szegeden és környékén kóborol beszámíthatatlan állapotban, ezért figyeljünk, és ha meglátjuk, értesítsük a mentőket, vagy próbáljuk meg legalább a fesztiválra vinni, hogy a csapata gondozásba vegye. Nem sokkal később egy kolléga megtalálta és mentőt hívott hozzá..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.