Pityinger László Dopeman Majka Curtis kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka egykori zenésztársa, Dopeman is kiírta magából a véleményét az elmúlt napok történéseiről.

Majka Szegeden, a SZIN-en jelentette be, hogy megszakít minden kapcsolatot zenésztársával, Széki Attilával, azaz Curtisszel. Elmondása szerint társa életén már a kábítószer uralkodik, ez pedig veszélyezteti a produkciójukat.

A történtekkel kapcsolatban Majka egykori zenésztársa is megszólalt: Dopeman a Facebookon tett közzé egy bejegyzést. Ugyan nem nevez meg konkrétan senkit, de egyértelmű, hogy Majkát marasztalja el.

"BARÁTSÁG: Az igaz barát nem elég, hogy nyilvánosan lejárat, hanem még terhelőt is tesz rád 5 évre visszamenőleg. Barátságból. Azért lehet ennél "csendesebben" is szakítani. Ha már "csibész" az ember..." - olvasható a poszt Dopeman közösségi oldalán. A hozzászólások csak úgy záporoznak, amikre a rapper is válaszolgat. Egy olvasónak azt írta, megérti, hogy Majka szabadulni akart, de hogy hogyan, az nem mindegy.



Évtizedek óta nem látta senki a királyi családról készült intim dokumentumfilmet: a királynő betiltottahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-senki-nem-latta-a-kiralyi-csaladrol-keszult-intim-dokumentumfilmet-a-kiralyno-betiltotta.htmlÉvtizedekkel ezelőtt készült egy intim dokumentumfilm a királyi családról, amit azóta nem láthatott senki. A királynő ugyanis betiltotta: ezért. TV + SztárokSzékhelyi József kislánya miatt szeretett volna Kossuth-díjat kapnihttp://www.life.hu/sztarok/20180825-szekhelyi-jozsef-kislanya-miatt-szeretett-volna-kossuthdijat-kapni.htmlSzékhelyi József számára mindig a közönség szeretete számított, de utolsó hónapjaiban már vágyott a Kossuth-díjra. Barátja elárulta, miért akarta az elismerést. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriellát kirúgása változtatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20180825-jakupcsek-gabriellat-kirugasa-valtoztatta-meg.htmlJakupcsek Gabriella élete legnagyobb törése volt, amikor menesztették a közmédiától. A műsorvezetőnek mára azonban sikerült levonnia a tanulságokat és tapasztalásokat a történtekből: teljesen megváltoztatta őt ez az esemény. TV + Sztárok--Rocco Siffredivel dolgozik együtt Gianni Annonihttp://www.life.hu/sztarok/20180825-rocco-sifredivel-dolgozik-egyutt-gianni-annoni.htmlÚj oldaláról ismerhetjük meg Gianni Annonit: hamarosan egy pornószínésszel együtt láthatjuk a filmvásznon.TV + Sztárok--Kiderült, ki Jennifer Aniston új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-kiderult-ki-jennifer-aniston-uj-pasija-leyon-azubuike.htmlA 49 éves színésznő az edzőjével jött össze. Úgy látszik, a fiatal férfi nem csak Aniston testét, hanem a lelkét is ápolgatja.TV + Sztárok--Nádai Anikó rendezte problémáit gyermeke apjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-nadai-aniko-rendezte-problemait-kisfia-apjaval.htmlNádai Anikó elárulta, sikerült rendezni korábbi problémáikat a gyermeke apjával. Ahogyan ő fogalmaz, kapcsolatuk talán soha nem volt ennyire jó, mint most. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.