Nagy bajban van Weisz Fanni: három év börtönbüntetést kaphat

Forrás: Instagram/realweiszfanni -
Weisz Fanni NAV modelliskola feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Weisz Fannit öt évre eltiltotta a NAV a cégalapítástól, valamit több adóbehajtás is folyik ellene. Az is kiderült, hogy a nevét viselő modelliskolával sincsen minden rendben, az egyik édesanya ugyanis feljelentést tett.

Nagy bajban van Weisz Fanni, akár három év börtönbüntetést is kaphat. A modelliskoéájába járó egyik gyermek édesanyja feljelentést tett a NAV-nál: azt állítja, hogy az iskolában nem adtak számlát a szülőknek.

Weisz Fanni és párja, Hajmásy Péter Forrás: Instagram/realweiszfanni


"Két információs szolgálat szerint 2015-től már nem ment beszámoló a Weisz Fanni Kft-től, amikor Fanni és férje akarta továbbvinni azt. Azzal kapcsolatban egyelőre még nincs információnk, van-e bármilyen büntetőeljárás, de a mérlegek hiánya miatt a NAV automatikusan fel szokta jelenteni az ügyvezetőt a számvitel rendjének megsértése miatt, ami akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is szankcionálható"
- mondta a Borsnak egy ügyvéd, aki szerint az is súlyosbító körülmény, hogy a cég másoknak is tartozik.

Fanni édesanyja a lapnak elmondta, hogy lányának nincsenek megfelelő ismeretei egy cég vezetéséhez, 2015-ben pedig úgy írt alá egy meghatalmazást, hogy nem ismertették vele annak tartalmát jelnyelven. Az édesanya attól tart, hogy Fannival több hasonló papírt is aláirattak, a modellnek pedig fogalma sincsen, mi folyik körülötte.

Újra megnősült az 51 éves Vincent Cassel: elvette 21 éves szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180825-ujra-megnosult-az-51-eves-vincent-cassel-elvette-21-eves-szerelmet-tina-kunakey.htmlÖsszeházasodott Vincent Cassel francia színész és a 21 éves Tina Kunakey, francia modell. Az esküvőt egy Bidart nevű francia faluban tartották.TV + Sztárok--Dopeman is üzent Majkának a Curtis-ügy miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180825-dopeman-is-uzent-majkanak-a-curtis-ugy-miatt.htmlMajka egykori zenésztársa, Dopeman is kiírta magából a véleményét az elmúlt napok történéseiről.TV + Sztárok--Évtizedek óta nem látta senki a királyi családról készült intim dokumentumfilmet: a királynő betiltottahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-senki-nem-latta-a-kiralyi-csaladrol-keszult-intim-dokumentumfilmet-a-kiralyno-betiltotta.htmlÉvtizedekkel ezelőtt készült egy intim dokumentumfilm a királyi családról, amit azóta nem láthatott senki. A királynő ugyanis betiltotta: ezért. TV + Sztárok--Székhelyi József kislánya miatt szeretett volna Kossuth-díjat kapnihttp://www.life.hu/sztarok/20180825-szekhelyi-jozsef-kislanya-miatt-szeretett-volna-kossuthdijat-kapni.htmlSzékhelyi József számára mindig a közönség szeretete számított, de utolsó hónapjaiban már vágyott a Kossuth-díjra. Barátja elárulta, miért akarta az elismerést. TV + Sztárok--Rocco Siffredivel dolgozik együtt Gianni Annonihttp://www.life.hu/sztarok/20180825-rocco-sifredivel-dolgozik-egyutt-gianni-annoni.htmlÚj oldaláról ismerhetjük meg Gianni Annonit: hamarosan egy pornószínésszel együtt láthatjuk a filmvásznon.TV + Sztárok--Curtis anyagilag beleroppanhat a szétválásbahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-curtis-anyagilag-beleroppanhat-a-szetvalasba-majka.htmlSokat bukhat Curtis azzal, nogy Majka kitette őt a közös zenei formációjukból. Majka biztos lábakon áll a tévézésnek köszönhetően, Curtis azonban sok pénzt veszíthet.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.