Paul Flart hónapokon keresztül videózta, hogyan szellent a munkahelyén

Forrás: Instagram/PaulFlart -
biztonsági őr videó szellentés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legenda lett az interneten a férfi, aki mindennap videózta, hogyan szellent a munkahelyén. Sajnos a kórház nem értékelte a tréfát: kirúgták. 

Hat hónapon át vette videóra „Paul Flart" vagy a rendes nevén Doug, hogyan szellent a munkahelyén. A Floridában kórházi biztonsági őrként dolgozó férfi természetesen közzé is tette Instagram-oldalán és a Youtube-on az erről készült felvételeket.

Íme, Paul Flart Forrás: Instagram/PaulFlart

Habár sokan rajongtak érte, a munkaadó nem értékelte annyira a videókat, és kirúgták munkájából hivatalosan azért, mert túl sokat használta mobiltelefonját. Íme, a legemlékezetesebbek egyetlen, összevágott videóban.

Hivatásos ölelőként keres hatalmas pénzeket az ausztrál Jessica O'Neillhttp://www.life.hu/news/20180825-hivatasos-olelokent-keres-hatalmas-penzeket-ez-a-no.htmlPénzért ölelget a 35 éves ausztrál nő, Jessica O'Neill. Elképesztő összegeket visz haza. NewsOrigoÍme, a 6 köldöktípus és jelentésük: sokat elárulnak az emberekrőlhttp://www.life.hu/news/20180825-ime-a-6-koldoktipus-es-jelentesuk-sokat-elarulnak-az-emberekrol.htmlAzt mondják, a szem a lélek tükre, de azért a többi testrészt is nagyon árulkodó tud lenni, még az is, amiről nem gondolnánk: a köldök például sokat elárul az emberekről a The Sun szerint! Íme, a hat típus és jelentésük. NewsOrigoUFO robbanhatott fel a magasban: videóhttp://www.life.hu/news/20180824-ufo-robbanhatott-fel-a-magasban.htmlUFO robbanhatott fel a magasban Törökország felett. Az esetről videó is készült. News--Németh Lajos hétvégi előrejelzése: „Ajtóstul berohan az ősz”http://www.life.hu/news/20180824-nemeth-lajos-hetvegi-elorejelzese-ajtostul-berohan-az-osz.htmlNémeth Lajos elárulta, hétvégén gyakorlatilag beköszönt az ősz. Lesz olyan terület az országban, ahol vasárnap 16-17 fok lesz. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoOrálisan elégített ki egy magatehetetlen hajléktalant egy férfi Budapesten (18+)http://www.life.hu/news/20180823-oralisan-elegitett-ki-egy-magatehetetlen-hajlektalant-egy-ferfi-budapesten.htmlOrálisan elégített ki egy magatehetetlen hajléktalant egy férfi Budapest X. kerületében. News--Megtépázta Kunmadarast a délutáni viharhttp://www.life.hu/news/20180823-megtepazta-kunmadarast-a-delutani-vihar-idojaras.htmlFákat csavart ki, háztetőkben tett kárt a Kunmadarasra délután lecsapó vihar, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a katasztrófavédelem csütörtökön az MTI-t.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.