Rocco Siffredivel dolgozik együtt Gianni Annoni

forgatás Gianni Annoni filmszerep Rocco Siffredi pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új oldaláról ismerhetjük meg Gianni Annonit: hamarosan egy pornószínésszel együtt láthatjuk a filmvásznon.

Kisebb filmszerepet kapott Gianni. Egy Budapesten készülő olasz vígjátékban játszik, amiben a világhírű pornószínész, Rocco Siffredi is feltűnik. Gianni a közösségi oldalára egy fotót is posztolt a forgatásról, amin az ismert felnőttfilmest kiszúrta a Bors. A lap megkereste az étteremtulajdonost, aki elmondta, hogy már régen barátok Roccóval, a közös munkájuk pedig nem a szexről szól.

Balról a második Rocco Sifredi:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vacanze di Natale Karacsonyi Nyaralas cimu film forgatasa Budapesten!

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés,


"Nálunk Olaszországban minden évben vannak vicces karácsonyi filmek, amiket egy Carlo Vanzina nevű producer állít össze. Az ideit Budapesten forgatják. Osvárt Andrea volt az, aki idén kapcsolattartó producerként összehozta ezt a lehetőséget, és ő maga is szerepel a filmben. Nekem annyi jelenetem van, hogy sétálok az utcán egy hölggyel, amikor is meglátjuk az elnökünket, amint épp kiszáll egy autóból. Ám én nem őt ismerem fel, és nem tőle kérek szelfit, hanem Rocco Siffreditől, aki még ismertebb ember, mint az elnök, de természetesen a filmben nincs semmi gusztustalanság. Ez egy groteszk vígjáték, aminek commedia all'italiana a neve. A filmben hiába tudod, hogy mi fog majd történni, akkor sem bírod ki nevetés nélkül"
- mondta Annoni.

Curtis anyagilag beleroppanhat a szétválásbahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-curtis-anyagilag-beleroppanhat-a-szetvalasba-majka.htmlSokat bukhat Curtis azzal, nogy Majka kitette őt a közös zenei formációjukból. Majka biztos lábakon áll a tévézésnek köszönhetően, Curtis azonban sok pénzt veszíthet.TV + SztárokOrigoKiderült, ki Jennifer Aniston új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-kiderult-ki-jennifer-aniston-uj-pasija-leyon-azubuike.htmlA 49 éves színésznő az edzőjével jött össze. Úgy látszik, a fiatal férfi nem csak Aniston testét, hanem a lelkét is ápolgatja.TV + Sztárok--Nádai Anikó rendezte problémáit gyermeke apjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-nadai-aniko-rendezte-problemait-kisfia-apjaval.htmlNádai Anikó elárulta, sikerült rendezni korábbi problémáikat a gyermeke apjával. Ahogyan ő fogalmaz, kapcsolatuk talán soha nem volt ennyire jó, mint most. TV + SztárokOrigoRipli Zsuzsi lenge fehér ingben szexizik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-ripli-zsuzsi-lenge-feher-ingben-szexizik.htmlSzexi fotót osztott meg magáról A mi kis falunk sztárja, Ripli Zsuzsi. TV + SztárokOrigoMorvai Krisztina kiakadt A mi kis falunk stábjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180824-morvai-krisztina-kiakadt-a-mi-kis-falunk-stabjara-pilisszentlelek.htmlMorvai Krisztina kifakadt: szerinte A mi kis falunk forgatásai zavarják Pilisszentlélek mindennapjait. A sorozat producere reagált a vádakra. TV + Sztárok--Oláh Ibolya szerint ő már lekésett az anyaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-olah-ibolya-szerint-o-mar-lekesett-az-anyasagrol.htmlOláh Ibolya nem sokszor beszél a magánéletéről és azokról a tervekről, melyeket párjával szövögetnek, de azt most elárulta, hogy vágyik-e az anyaságra. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.