Liptai Claudia nem szeret olyan férfiakkal szelfizni, akik csak fogdosni akarják: videó

rajongó férfi szelfi Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia elmondta: nagyon szívesen készít szelfiket rajongóival, egyedül azokat a férfiakat nem szereti, akik azért akarnak csak képet, hogy fogdossák.

Liptai Claudiát egy filmbemutatón kérdezték arról, miért nem látható az interneten rajongókkal készült szelfiken. A csinos műsorvezetőnő elmondta, hogy sok szelfit készít, szívesen is teszi, és valószínűleg csak nem taggelik be a fotókon.

Rengeteg mindenki jön oda hozzám, és rengeteg szelfit csinálunk. Az, hogy ez most, hogy nem található meg? Lehet, hogy nem jelölnek be és nekik elég, hogy velem szelfiznek. Én azt gondolom, hogy ha bárki odajön hozzám az utcán, és csak hogy ha nem éppen vért ittam előtte két perccel, vagy nagyon rossz kedvem van, én bárkivel szelfizek. Pontosan tudom, hogy én is rajongó típusú ember vagyok: hogyha olyan ember jön velem szembe, aki nekem a hősöm, és én oda mernék lépni hozzá, akkor nagyon nagyon örülnék neki. Bevallom őszintén, főleg a fiataloknak, tinédzsereknek örülök, ha odajönnek, az olyan megtisztelő, az annyira meglepő is.

Amikor olyan férfiak jönnek, akik csak fogdosni akarnak, azt nem szeretem

- írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.