Majoros Hajni, Dundika üzent Curtisnek: megható fotó

Forrás: InstaStory -
Majoros Hajnalka Dundika üzenet Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül lépett fel a Strand Fesztiválon Majka, aki már új nevet is választott formációjának. Szerelme, Dundika a színpad mellől üzent Curtisnek, aki már nem lehetett ott a koncerten.

Egyedül lépett fel a hétvégi Strand Fesztiválon Majka, akit Kollányi Zsuzsi sem tudott támogatni a színpadon, ugyanis mindenróás terhes, Cutris pedig drogproblémái miatt volt kénytelen elhagyni a zenekart. Bár sokan támadták Majkát, amiért a nyilvánosság előtt adta ki Curtis problémáit, nagyon szomorú a helyzet miatt és még mindig barátjának tekinti Curtist, akit bár kirakott a csapatból, mégis kivetítőn megjelenítette őt is, Kollányi mellett.

Dundika az egészet felvette videóra és meg is osztotta követőivel, Curtis neve mellé pedig egy kék szivecskét is tett.

Dundika, üzenet, Curtis Forrás: InstaStory
Emma Thompson lánya szexuális erőszak áldozata lett: egy metróban támadt rá egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20180826-emma-thompson-lanya-szexualis-eroszak-aldozata-lett-egy-metroban-tamadt-ra-egy-ferfi.htmlEmma Thompson mindig indulatosan beszél, ha szexuális erőszakról van szó. Kiderült, lánya miatt reagál ilyen felfokozottan.TV + Sztárok--Liptai Claudia nem szeret olyan férfiakkal szelfizni, akik csak fogdosni akarják: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-liptai-claudia-nem-szeret-olyan-ferfiakkal-szelfizni-akik-csak-fogdosni-akarjak-video.htmlLiptai Claudia elmondta: nagyon szívesen készít szelfiket rajongóival, egyedül azokat a férfiakat nem szereti, akik azért akarnak csak képet, hogy fogdossák.TV + Sztárok--Majka a Strand Fesztiválon új névvel lépett fel: Majka és a ők lett a formáció nevehttp://www.life.hu/sztarok/20180826-majka-a-strand-fesztivalon-uj-nevvel-lepett-fel-majka-es-a-ok-lett-a-formacio-neve.htmlMajka a Szegedi Ifjúsági Napokon jelentette be, hogy Curtisszel nem folytatják tovább, a fiatal rapper drogproblémái miatt. A kovetkező koncerten pedig már új névvel lépett fel az ózdi hős.TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan hercegné családja egy labradorral bővülthttp://www.life.hu/sztarok/20180825-harry-herceg-es-meghan-hercegne-csaladja-egy-labradorral-bovult.htmlÚj taggal bővült Harry herceg és Meghan Markle családja: a jövevényt a hercegné várta legjobban.TV + Sztárok--Így él most a fojtogatós szexvideóiról elhíresült VV Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20180825-igy-el-most-a-fojtogatos-szexvideoirol-elhiresult-vv-gigi.htmlA 24.hu riportere, Katz Dávid készített interjút VV Gigivel, a Való Világ negyedik szériájának szereplőjével, aki a testvérével, VV Bécivel költözött be a villába. TV + Sztárok--Elmaradt Majka fellépése, lefújta a katasztrófavédelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180825-elmaradt-majka-fellepese-lefujta-a-katasztrofavedelem.htmlElátkozott napokat tudhat maga mögött Maja: nem elég, hogy megszakította a kapcsolatot barátjával és zenésztársával Curtissel, most még egy fellépése is elmaradt, amit már egyedül csinált volna végig. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.