Curtis a TV2 új műsorában, a Csak show és más semmiben bizonyított

Forrás: Instagram/curtis4ker -
TV2 Csak show és más semmi Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis hatalmas lehetőséget kapott a TV2-től, ezzel most mindenkinek bizonyíthat: elő műsorban kell megmutatni majd ugyanis hétről hétre, hogy mit tud.

Sikerült felborzolnia a kedélyeket Majkának őszinte bejelentésével, miszerint Curtis drogproblémái miatt nem tudnak tovább együtt dolgozni. A rapper azt állítja, társa többször képtelen volt fellépni a színpadra, elkésett és nem tudta elvégezni feladatát. Széki Attila azonban a TV2 által kapott lehetőségnek köszönhetően ősztől bebizonyíthatja, hogy képes a változásra, már amennyiben igazak Majka szavai.

Curtis a TV2 új műsorában bizonyíthat Forrás: Instagram/curtis4ker

Curtis ugyanis a TV2 egyik nagyszabású műsorában, a Csak show és más semmiben kapott szerepet, ahol hétről hétre élőben kell megmutatnia, képes új feladatok elvégzésére. Izgatott is a lehetőség miatt. "

A Csak show és más semmi kiváló lehetőség arra, hogy hétről hétre megmutassam a közönségnek, önállóan is maximálisan helyt tudok állni

Borsnak

A TV2 pedig azt közölte, megbíznak Curtisben, de mint minden élő műsor esetében, természetesen mindig van B tervük.

nem volt negatív tapasztalatunk, így jelenleg nem látjuk akadályát a show-ban való szereplésének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.