Liptai Claudia őszintén vallott Azurák Csabának

tévézés Azurák Csaba kiégés Liptai Claudia karrier cukrászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia Azurák Csaba műsorában beszélt élete egyik igen nehéz időszakáról.

Liptai Claudia volt a beszélgetőpartnere Azurák Csabának a TV2 I/I című műsorában. A műsorvezető mesélt pályafutásáról és élete nehéz pillanatairól is. Elárulta, évekkel ezelőtt kissé megcsömörlött a tévézéstől, de szerencsére rátalált a cukrászatra, ahol végre igazán kiélheti kreativitását.

Volt egy kiégés, tehát volt egy olyan pillanat, akkor már 16 éve televízióztam, és úgy éreztem, hogy minden olyan rutinszerű. Már nem tudok én magamnak sem újat nyújtani... Már annyira unom magam, hogy még egyszer nem akarom meglátni magam a képernyőn. És akkor azt gondoltam, hogy olyan szakmát kellene kitanulni, ami örömet szerez. A cukrászatban a kreativitásomat is kiélhetem."

Curtis a TV2 új műsorában, a Csak show és más semmiben bizonyítotthttp://www.life.hu/sztarok/20180827-curtis-a-tv2-uj-musoraban-a-csak-show-es-mas-semmiben-bizonyitott.htmlCurtis hatalmas lehetőséget kapott a TV2-től, ezzel most mindenkinek bizonyíthat: elő műsorban kell megmutatni majd ugyanis hétről hétre, hogy mit tud. TV + Sztárok--Michael Jackson mégis él? Nagy bejelentésre készül a stylistjahttp://www.life.hu/sztarok/20180827-michael-jackson-megis-el-nagy-bejelentesre-keszul-a-stylistja.htmlSok Michael Jackson rajongó hisz abban, hogy a pop királya életben van. A hívők elméletét most megerősítette a pop királyának stylistja, aki nagy bejelentést ígér. TV + Sztárok--Szacsvay László: "Szörnyen vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20180827-szacsvay-laszlo-szornyen-vagyok.htmlSzékhelyi József vasárnapi temetésén többek közt Szacsvay László is beszédet tartott. Mint ismeretes, a Nemzet Színésze megküzdött a prosztatarákkal, és most a Life.hu-nak elmondta, neki mi segített a szörnyű betegség leküzdésében. A színész azt is elmondta, hogy van most.TV + Sztárok--Hódi Pamela már a nyilvánosság előtt is vállalja szerelmét: szerelmes fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-hodi-pamela-mar-a-nyilvanossag-elott-is-vallalja-szerelmet-szerelmes-foto.htmlHódi Pamela, tanulva Berki Krisztiánnal való kapcsolatából, nem mutogatja a nyilvánosság előtt szerelmét, Tóth Bence focistát. Ezért is annyira meglepő legutóbbi fotója. TV + SztárokOrigoTóth Andi közszemlére tette formás melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-toth-andi-kozszemlere-tette-formas-melleit-foto.htmlTóth Andi ismét megmutatta, mitől döglik a légy: felső helyett egy aprócska textilt viselt.TV + SztárokOrigoVerekedés tört ki Curtis szlovákiai koncertjén: a rapper a színpadról csitította a dulakodókathttp://www.life.hu/sztarok/20180826-verekedes-tort-ki-curtis-szlovakiai-koncertjen-a-rapper-a-szinpadrol-csititotta-a-dulakodokat.htmlCurtis, ahogy azt a Life.hu is megírta, Majka nélküli első koncertjét egy szlovák településen adta a hétvégén. Bár az idő és az időpont nem kedvezett a bulinak és csak kevesen jelentek meg, jó hangulatúra sikerült az este, egy apró verekedést kivéve. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.