Singh Viki őszintén beszélt gátlásairól és szüzessége elvesztéséről

Forrás: Brush Bianka -
gátlás Singh Viki szüzesség lány apa énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja szigorú elvei miatt rendkívül gátlásos volt Singh Viki énekesnő, aki most már meg meri élni nőiességét. Arról is beszélt, hogy titkolta apja elől szüzessége elvesztését.

"A neveltetésem miatt kiskoromban még a legapróbb intimitást is bűnös dolognak éreztem. El lehet képzelni, hogyan fogadta édesapám, hogy énekesnő szeretnék lenni, nem jogász vagy üzletasszony, ahogy ő elképzelte" - mesélte Singh Viki énekesnő a Borsnak, akit indiai édesapja szigorú elvek szerint nevelet. A Rising Star forgatása alatt feladta a leckét a stylistoknak, hiszen nem volt hajlandó olyan ruhát sem fevellni, ami a vállát megmutatja. Évekig nem beszélt édesapjával pályaválasztása miatt.

"Még felnőttként is titokban randiztam fiúkkal, nehogy megtudja, hogy már nem vagyok szűz. Nem titok, kineziológus segítségét is kértem. Tisztelet és félelem volt bennem édesapámmal szemben" - mondta az énekesnő.

Singh Viki ma már bátran mutatja meg idomait Forrás: Brush Bianka

Harmincadik születésnapja környékén érezte úgy, hogy ez már nem mehet tovább, édesapja lassan elfogadta, hogy Viki európai lány.

"Az első párom, akit bemutattam, a jelenlegi szerelmem, Tomi volt. Rá kellett jönnie, hogy nem vagyok már kislány. Azt hiszem, mindketten megkönnyebbültünk. Nem akarom soha többé elrejteni a nőiességemet" - fogalmazott az énekesnő.

Sztárok, akiknek keményen be kellett piálniuk durva jeleneteik előtt: Margot Robbie és Mila Kunis is így tettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-sztarok-akiknek-kemenyen-be-kellett-pialniuk-durva-jeleneteik-elott.htmlA forgatások nem csak mókából és kacagásból állnak, bizony vannak olyan kemény jelenetek, amikre nem lehet teljesen felkészülni. Íme, néhány sztár, aki csak némi alkohol elfogyasztása után tudott nekiállni egy-egy durvább epizódnak. TV + Sztárok--Lady Amelia Windsor az a királyi sarj, aki nem foglalkozik a szabályokkal: italozásból és bulizásból áll az életehttp://www.life.hu/sztarok/20180827-lady-amelia-windsor-kiralyi-sarj-nem-foglalkozik-a-szabalyokkal-italozik-es-bulizik.htmlNem minden királyi sarj foglalkozik a szigorú szabályok betartásával, Lady Amelia Windsor gondtalan és hedonista életet él: italozik és bulizik. TV + SztárokOrigoMeghan Markle apja, Thomas már mindent megbánthttp://www.life.hu/sztarok/20180827-meghan-markle-apja-thomas-mar-mindent-megbant.htmlMeghan Markle hamarosan az Amerikai Egyesült Államokba látogat, édesapja pedig reménykedve várja, hogy újra magához ölelhesse lányát. TV + Sztárok--Torkon ragadta barátnőjét, Debbie Gwythert Liam Gallagherhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-torkon-ragadta-baratnojet-debbie-gwythert-liam-gallagher.htmlBiztonsági kamerák rögzítették azt a pillanatot, amikor Liam Gallagher torkon ragadta barátnőjét, Debbie Gwythert. TV + Sztárok--Vajna Timi megmutatta tökéletesen kerek hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-vajna-timi-megmutatta-tokeletesen-kerek-hatsoja.htmlVajna Timi is szereti megmutatni formás idomait, ezúttal a feneke került előtérbe. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia őszintén vallott Azurák Csabánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-liptai-claudia-oszinten-vallott-azurak-csabanak-kieges.htmlLiptai Claudia Azurák Csaba műsorában beszélt élete egyik igen nehéz időszakáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.