Vasvári Vivien közösségi oldalán elmondta: nagy fájdalmakkal küzd

Forrás: Viasat3 -
szenvedés Vasvári Vivien fájdalom Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy nehéz nap elé néz, nagy fájdalmai vannak. Nem tudni, mi történt a kétgyermekes édesanyával. 

"Egy számomra nehéz nap előtt állok, nagyon szomorú vagyok" - írta Insta-storyba feltöltött fotójához Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. A következő képen pedig már azt írta, hogy ha eljön az ideje, beszél probélmájáról, ám a fájdalom, amit érez, elviselhetetlen.

Vivien néhány hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, majd egybekeltek párjával, Fecsóval. Eddig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben megy a luxusfeleség életében, reméljük, hogy hamarosan átvészeli a nehéz időszakot.

Vasvári Vivien nehéz nap előtt áll Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Nagy fájdalmai vannak Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Később, a fenti fotók eltávolítása után megint posztolt, akkor azt írta, megbánta, hogy beszámolt fájdalmáról, az ő élete sem más, mint a rajongóié. Elmondása szerint nagyon szomorú, nem tudja, hogyan fogja a történteket feldolgozni. Idővel biztosan képes lesz majd írni arról, ami történt, de most nagyon nehéz neki.

Reméljük, mielőbb rendben lesz megint minden!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.