Curtis szólókoncertjén azt mondta, Majka már nem a barátja

drog barátság Majka Curtis kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szólókoncertet adott Szlovákiában Curtis, miután szétváltak útjaik Majkával. A rapper a színpadon közölte: Majka nem a barátja.

Bombaként robbant a hír, amikor szerdán Majka szegedi koncertjükön bejelentette: szétválnak útjaik Curtisszel, azaz Széki Attilával. Elmondta, hogy zenésztársa drogprobélmákkal küzd, melyeket meg kell oldania.

Curtis azóta már szólókoncertet adott Szlovákiában, ahol ő is beszélt a körülötte történő eseményekről. A Tények beszámolója szerint a színpadon állva kijelentette: "Majka nem a barátom. Aki a másikat elárulja, az nem a barátja." A meglepő kijelentésről a Blikk készített videót.

A Tények egy kommunikációs szakértőt is megkérdezett, aki elmondta, hogy sem Majka, sem pedig Curtis hírnevét nem befolyásolja majd negatívan a történet, amennyiben tudnak vele mit kezdeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.