Demcsák Zsuzsa alulmaradt a MasterChef VIP első feladatában: videó

Demcsák Zsuzsa TV2 feladat MasterChef VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa visszatért a képernyőre, de első szereplése nem sikerült fényesen: alulmaradt a MasterChef VIP első feladatában. 

Demcsák Zsuzsa a MasterChef VIP műsorában tért vissza a képernyőre, de nem sikerült túl jól első szereplése. Kilenc versenyző szállt ringbe azért, hogy főzhessen, de csak nyolc munkapult állt a rendelkezésükre. Az első feladat döntötte el, melyik nyolc sztár bizonyíthat, és bizony Demcsák Zsuzsa alulmaradt.

Demcsák Zsuzsa tévesztett, így alulmaradt Forrás: TV2

A megmérettetés gyümölcsfelismerés volt, ám nagyon kellett vigyázni, mert ha egyet elrontott a versenyző, már nem gyűjthetett tovább pontokat. Zsuzsa a narancsot tévesen mandarinnak nevezte, ezért összesen csak 4 pontot gyűjtött, így ő csak a végső megmérettetésben vehetett részt, mikor is a továbbjutásért kellett főznie. (A videóban 15:30-tól láthatjuk Demcsák Zsuzsát)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.