Dobó Ági összeveszett párjával a Nyerő páros című műsorban: videó

Forrás: Instagram/Dobó Ági -
Nyerő páros műsor Dobó Ági veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Ági a Nyerő páros első adásában összezördült párjával, amiért az kevés pénzt rakott fel egy feladat teljesítésére. 

Dobó Ági szépségkirálynő párjával, Csabával versenyez az RTL Klub Nyerő párosában, és már az első napon sikerült összezördülniük. Ági feladata az volt, hogy egy csúszdán folyékony moslékba érkezzen, majd rothadó gyümölcsökkel és különböző állati testrészekkel teli hordóból kellett kivadásznia azokat a kulcsokat, melyek a megadott színűek. A feladat tétje az, hogy milyen szobát is szereznek maguknak, valamint természetesen egy bizonyos pénzösszeget is fel kellett tennie Csabának, de Ági megítélése szerint túl keveset rakott fel. „Totál kivagyok miatta" – kommentálta már a műsorban is, hogy ennyire bízott párja a feladat teljesítésében.

Dobó Ági és párja, Csaba Forrás: Instagram/Dobó Ági

"Rosszulesett, hogy Csaba ennyire nem bízik bennem. Pontosan tudja, hogy már a világ legfélelmetesebb csúszdáját is kipróbáltam, nekem való feladat volt" - mesélte a Borsnak az esettel kapcsolatban Ági.

Hevesen élő pár vagyunk, de ennek köszönhetjük azt, hogy meg tudtuk beszélni ezt a konfliktust is,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.