Gáspár Győző videóüzenetben reagált Balázs Andi róla készült paródiáira

Balázs Andrea Gáspár Győző videó üzenet paródia születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andrea színésznő számos paródiát töltött fel közösségi oldalára, melyben Gáspár Győzőt utánozza. A showman most reagált a videók a színésznő születésnapja alkalmából. 

Számos paródiát készítettmár Gáspár Győzőről Balázs Andrea. A videókat imádták Instagram-oldalának követői. A színésznő szerint rengetegen kérdezték tőle, hogy mit szól ehhez a showman, aki most egy videóüzenetet küldött neki ezzel kapcsolatban.

Gáspár Győző egy hihetetlenül jókedélyű videót küldött a színésznő születésnapjára, melyben elmondta: "Nagyon szeretem, mikor kiparodizálsz, nagyon-nagyon szeretem az Instagram-oldalad. Nagyon-nagyon imádlak. Viszont egy a szomorú, ezt most halál komolyan mondom, hogy még nem találkoztunk személyesen. Addig is nagyon boldog születésnapot kívánok neked" - mondta a videóban Gáspár Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.