Hajdú Péter nőügyeiről mesélt az RTL Klub Reggeli című műsorában: videó

nőügyek reggeli Hajdú Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol a többi között arról is mesélt, van-e valaki az életében, akit a közeljövőben bemutatna a nyilvánosság előtt.

Hajdú Péter élő adásban főzött Peller Mariannak és Papp Gergőnek, ahol a finom ételek mellett mesélt az idei nyaráról, gyerekeihez fűződő viszonyáról és arról is, vajon van-e olyan nő az életében, akit hamarosan bemutatna a nyilvánosság előtt.

Az egykori tévés elárulta, hogy komoly kapcsolata nincs, de ha lesz is, nagyon óvatosan fog bánni a nyilvánossggal, tanult az előzőekből.

Azt is elmondta továbbá, hogy

bár párkapcsolata nincs, kalandjai azért vannak.

Katie Holmes melltartó nélkül: keblei kissé megereszkedtek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-katie-holmes-melltarto-nelkul-keblei-kisse-megereszkedtek-foto.htmlMelltartó nélkül kapott fel egy kék felsőt Katie Holmes a minap, ám a lesifotósok most is éberek voltak. A képen pedig látszik, hogy keblei kissé megereszkedtek. TV + Sztárok--Yvonne Dederick lánya nagyon sokat mutat magából: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-yvonne-dederick-lanya-nagyon-sokat-mutat-magabol.htmlYvonne Dederick lánya sem tartozik a szégyenlős fiatalok közé: nagyon büszkén mutogatja testét. TV + Sztárok--Berki Krisztián megtiltotta Mazsinak a szundizásthttp://www.life.hu/sztarok/20180828-berki-krisztian-megtiltotta-mazsinak-a-szundizast.htmlBeri Krisztián imádja kedvesét, de a nagy szerelem ellenére vannak szabályok: ezt például tilos Mazsinak az ágyban. TV + SztárokOrigoPál Dénes őszintén beszélt az apaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-pal-denes-oszinten-beszelt-az-apasagrol.htmlA The Voice egykori nyertese, Pál Dénes is szerepet kapott a TV2 legújabb főzőműsorában, a MasterChef VIP-ban. Az énekes amellett, hogy a főzőtudományát csillogtatja majd, babát is nevel, hiszen egy hónapja, hogy megszületett kislánya. Hogy milyen apukának tartja saját magát, illetve, hogy hogyan hat rá a gyermeknevelés, a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoErdélyi Mónika arcpakolással gyűjt erőt a mindennapokhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-erdelyi-monika-arcpakolassal-gyujt-erot-a-mindennapokhoz.htmlRendszeresen bemutatja mindennapjaikat Erdélyi Mónika és lánya, Molli. A tévés most egy fotón azt is megmutatta, hogyan gyűjt erőt a mindennapokhoz. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien esküvője néhány részletében nagyon hasonlított Szabó Zsófiérahttp://www.life.hu/sztarok/20180828-vasvari-vivien-eskuvoje-nehany-reszleteben-nagyon-hasonlitott-szabo-zsofiera.htmlPazar díszítés, hajókázás és mesebeli helyszín: hétfőn láthatták a tévénézők Vasávári Vivien és Fecsó esküvőjét a Feleségek luxuskivitelben című műsor különkiadásában. Ám úgy tűnik, a pár nagy napja nagyon hasonlított Szabó Zsófi esküvőjére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.