Pintér Tibor és fiatal kedvese, Frida egyre többet veszekszenek - nem jönnek ki túl jól egymással

Forrás: FEM3 Café -
Pintér Tibor szerelem szakítás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és fiatal kedvese, Frida a bajai István a király előadására érkezett együtt, ám láthatóan hatalmas volt a feszültség köztük.

Baján adta elő az Operettszínház az István a királyt, amiben Pintér Tenya is szerepelt. Bár kedvesét, Fridát is magával vitte, láthatóan nem felhőtlen a kapcsolatuk. A Blikk megkérdezte a fiatal lányt, mi történt, ő pedig készségesen válaszolt.

Pintér Tibor szerelme, Frida Forrás: FEM3 Café

Tibor gyakran a fejemhez vágja, hogy semmi nem jó, amit csinálok

- kedzte Frida, aki azt is hozzátette, a színházi emberek sem túl kedvesek vele, pedig ő szeretne mindenben részt venni Tenya oldalán, valamint azt sem nézi jó szemmel, hogy szerelme túl kedves a csinos színésznőkkel.

Természetesen Pintér sem maradt ki a válaszadásból:

Lakva ismerszik meg az ember. Én a társulatért élek-halok a hétköznapokban, ráadásul Fridinek szokatlan lehet a művészlét, nehezen illeszkedik be a csapatba. Ebben nem ő a hibás, egyszerűen mindenkinek megvan a feladata, és Fridi még nem találta meg az övét. Segít, ahol tud, ám be kell vallanom, sokszor én magam veszem ki a kezéből a munkát, mert szeretem, ha minden úgy van elvégezve, ahogy szerintem a legjobb. Édesapám azt tanította, legyek kedves a hölgyekkel, és én ehhez tartom magam. Ám lehet, hogy neki nem kellemes látni, ahogy a csinos lányokkal viselkedem, avagy ők velem, ezért érezheti magát kényelmetlenül - mondta Tenya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.