Solti Ádám felesége, Kis Bernadett a Nyerő párosban elárulta, szexelt-e már sátorban

Forrás: Solti Ádám -
sátor szex Kis Bernadett intim Solti Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sátorban kellett töltenie az első éjszakát Solti Ádámnak és feleségének, Kis Bernadettnak a Nyerő páros című műsorban. Miután lefeküdtek, Bernadett megosztotta férjével, hogy szeretkezett-e már sátorban. 

Egyesek a házban, mások pedig sátorban töltötték a Nyerő páros című műsor forgatásának első éjszakáját. Solti Ádám és felesége, Kis Bernadett a sátorba kényszerült, ahol intim titkot árult el.

"Én még sose csináltam sátorban" - mondta Solti Ádámnak Kis Bernadett. "Ezt nem mondhatod" - mosolygott meglepetten a színész. Látszott, hogy ő is meglepődött azon, hogy a kamera előtt ilyen intim dolgot árult el a felesége.

Solti Ádám és felesége Forrás: Solti Ádám

Yvonne Dederick lánya nagyon sokat mutat magából: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-yvonne-dederick-lanya-nagyon-sokat-mutat-magabol.htmlYvonne Dederick lánya sem tartozik a szégyenlős fiatalok közé: nagyon büszkén mutogatja testét. TV + Sztárok--Gáspár Győző videóüzenetben reagált Balázs Andi róla készült paródiáirahttp://www.life.hu/sztarok/20180828-gaspar-gyozo-videouzenetben-reagalt-balazs-andi-rola-keszult-parodiaira.htmlBalázs Andrea színésznő számos paródiát töltött fel közösségi oldalára, melyben Gáspár Győzőt utánozza. A showman most reagált a videók a színésznő születésnapja alkalmából. TV + SztárokOrigoCurtis szólókoncertjén azt mondta, Majka már nem a barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180828-curtis-szolokoncertjen-azt-mondta-majka-mar-nem-a-baratja.htmlSzólókoncertet adott Szlovákiában Curtis, miután szétváltak útjaik Majkával. A rapper a színpadon közölte: Majka nem a barátja. TV + SztárokPál Dénes őszintén beszélt az apaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-pal-denes-oszinten-beszelt-az-apasagrol.htmlA The Voice egykori nyertese, Pál Dénes is szerepet kapott a TV2 legújabb főzőműsorában, a MasterChef VIP-ban. Az énekes amellett, hogy a főzőtudományát csillogtatja majd, babát is nevel, hiszen egy hónapja, hogy megszületett kislánya. Hogy milyen apukának tartja saját magát, illetve, hogy hogyan hat rá a gyermeknevelés, a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKöböl Anita felbontotta eljegyzését: ezért szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-kobol-anita-felbontotta-eljegyzeset-ezert-szakitottak.htmlKöböl Anitát megismerkedésük után szinte azonnal eljegyezte a párja, de sajnos kiderült, hogy a kapcsolatuk mégsem működik, így szakítottak. A műsorvezető elárulta a szétválás okát. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika arcpakolással gyűjt erőt a mindennapokhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-erdelyi-monika-arcpakolassal-gyujt-erot-a-mindennapokhoz.htmlRendszeresen bemutatja mindennapjaikat Erdélyi Mónika és lánya, Molli. A tévés most egy fotón azt is megmutatta, hogyan gyűjt erőt a mindennapokhoz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.