A twitterezők szerint nem Melania Trump jelent meg Donald Trump oldalán

gyanakvás Donald Trump összeesküvés-elmélet dublőr Melania Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször felmerült már a gyanú, hogy Donald Trump amerikai elnököt nem mindenhova felesége, Melania Trump kíséri, hanem egy dublőr. Amikor nemrégiben az elnök egy gyermekkórházba látogatott, a kommentelők gyanút fogtak, hogy nem a First Lady állt Trump oldalán. 

Az összeesküvés-elméletek kedvelői ismét akcióba léptek Donald Trump egyik legutóbbi megjelenésénél. Többen úgy vélik, hogy a First Lady, Melania Trump nem kíséri el mindehova férjét, helyette egy dublőr jár a világ különböző pontjain.

A twitterezők szerint most is így történt, vélik ugyanis, hogy amikor Trump elnök egy gyermekkórházba látogatott, nem Melaniát, hanem egy dublőrt látott a nyilvánosság, amikor kiszálltak a repülőgépből. A Mirror cikke szerint a kommentelők testalkatbeli különbségeket is felfedeztek.

Sebestyén Balázsnak is van véleménye Majka és Curtis balhéjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-sebestyen-balazsnak-is-van-velemenye-majka-es-curtis-balhejarol.htmlMajka és Curtis balhéjával kapcsolatban már sokan megszólaltak, Sebestyán Balázsnak is van véleménye. TV + Sztárok--Istenes Bence így vezeti a német X-Faktort: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-istenes-bence-igy-vezeti-a-nemet-x-faktort-video.htmlTúlvan élete első német X-Faktor adásán Istenes Bence. Úgy tűnik, a magyar műsorvezető ott is remekül teljesít és már most rengeteg rajongója van. TV + Sztárok--Katalin hercegné női ivóklubot alapított az egyetemenhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-katalin-hercegne-noi-ivoklubot-alapitott-az-egyetemen.htmlKatalin hercegné igazi feministaként viselkedett az egyetemen: ivóklubot alapított a nők számára. TV + Sztárok--Leányfalvi Vanessza szépségkirálynő lehet Szalai Ádám új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180829-leanyfalvi-vanessza-szepsegkiralyno-lehet-szalai-adam-focista-uj-parja.htmlTegnap megírtuk, hogy szakított német barátnőjével Szalai Ádám, ma pedig az is kiderült, ki az a szépségkirálynő, akivel összejött. TV + SztárokOrigoSztárok, akik hihetetlenül korán vesztették el szüzességüket: Steven Tyler 7 éves volt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180829-sztarok-akik-hihetetlenul-koran-vesztettek-el-szuzesseguket-steven-tyler-7-eves-volt.htmlA szüzesség elvesztésének megfelelő ideje mindenkinél más, de az biztos, hogy érdemes várni a megfelelő emberre, és az érzelmi érettségre. Ezeket korban nagyon nehéz meghatározni, de azt igeny könnyű megmondani, hogy mi számít túl korainak. Az alábbi sztárok mondhatni elsiették az első intim együttlétet, Steven Tyler például csak 7 éves volt, de Gillian Anderson sem várt túl sokáig. TV + SztárokOrigoHatalmas szülinapi ünnepsége volt Buli Dorinának: 100 fős mulatságot rendeztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-hatalmas-szulinapi-unnepsege-volt-buli-dorinanak.htmlVolt buli, buli Dorina születésnapján! A 14 éves lány ünnepségén legalább százan voltak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.