Így néz ki most a Szerencsekerék egykori háziasszonya, Prokopp Dóra: fotó

Szerencsekerék fotó Prokopp Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy népszerűségnek örvendett egykor Prokopp Dóra, akit a Szerencsekerékben ismerhettek meg a nézők, de már régóta nincs képernyőn. Így néz ki most. 

Prokopp Dóráva a Szerencsekerék című műsorban ismerkedhettek meg a nézők, 1993-tól dolgozott a nagysikerű műsorban, később pedig az RTL Klubhoz igazolt. A kereskedelmi csatornánál 1997-ben kezdett el munkálkodni, a Dóra mozija című műsort vezette.

Dora Prokopp (@doraprokopp) által megosztott bejegyzés,

Később visszatért a Magyar Televízióhoz a Rajongó című műsorral. Ugyan ezután lekerült a képernyőről, a televíziózást nem hagyta abba, három csatornát is indított: 2001-ben a Pax TV-t. 2004-ben Paprika TV-t és a Deko TV-t. Az 51 éves egykori műsorvezető sokak kedvence volt, és nemcsak szépsége miatt, ami máig nem kopott meg.

Dora Prokopp (@doraprokopp) által megosztott bejegyzés,

Itt az ítélet: döntött az ügyészség Curtis ügyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-itt-az-itelet-dontott-az-ugyeszseg-curtis-ugyerol.htmlMajka nyilvános bejelentése után Curtis ügyében drogozás miatt tettek bejelentést - írja a Blikk. TV + Sztárok--Az énekesnő drogdílere állítja: Demi Lovato tudta, mit vesz behttp://www.life.hu/sztarok/20180828-az-enekesno-drogdilere-allitja-demi-lovato-tudta-mit-vesz-be.htmlUgyanazt a drogot vitte be szervezetébe Demi Lovato, mely Prince-t és Lil Peepet is megölte. Az énekesnő dílere, Brandon Johnson most megszólalt és azt mondta: Lovato tudta, hogy mit vesz be. TV + Sztárok--Egy néző támadt Beyoncéra és Jay-Z-re: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-egy-nezo-tamadt-beyoncera-es-jay-zre.htmlElképesztő jelenet zajlott le Beyonce és Jay-Z legutóbbi koncertjén: egy néző rátámadt az énekesekre. TV + Sztárok--A kádból posztolt Halle Berry: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-a-kadbol-posztolt-halle-berry.htmlSzuperszexi fotót osztott meg magáról a közösségi oldalon Halle Berry. TV + Sztárok--Mihalik Enikő új szerepben: vlogot indít a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-mihalik-eniko-uj-szerepben-vlogot-indit-a-modell.htmlA világhírű modell, Mihalik Enikő új projektbe kezd. Még alaposabban megismerhetik rajongói, ugyanis vlogot indít, melynek első részeit már le is forgatták. TV + SztárokOrigoSolti Ádám felesége, Kis Bernadett a Nyerő párosban elárulta, szexelt-e már sátorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-solti-adam-felesege-kis-bernadett-a-nyero-parosban-elarulta-szexelte-mar-satorban.htmlSátorban kellett töltenie az első éjszakát Solti Ádámnak és feleségének, Kis Bernadettnak a Nyerő páros című műsorban. Miután lefeküdtek, Bernadett megosztotta férjével, hogy szeretkezett-e már sátorban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.