Istenes Bence így vezeti a német X-Faktort: videó

X-Faktor műsorvezető Istenes Bence Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlvan élete első német X-Faktor adásán Istenes Bence. Úgy tűnik, a magyar műsorvezető ott is remekül teljesít és már most rengeteg rajongója van.

Június végén jelentette be Istenes Bence, hogy hatalmas megtiszteltetés érte: ő vezetheti a német X-Faktor legújabb évadát. A tévés immár túlvan az első adáson is, ahol nagyszerűen szerepelt, egyáltalán nem látszott rajta, hogy izgul.

Az internetre már fel is került egy részlet az adásból, Istenes 3:30-tól látható.

Leányfalvi Vanessza szépségkirálynő lehet Szalai Ádám új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180829-leanyfalvi-vanessza-szepsegkiralyno-lehet-szalai-adam-focista-uj-parja.htmlTegnap megírtuk, hogy szakított német barátnőjével Szalai Ádám, ma pedig az is kiderült, ki az a szépségkirálynő, akivel összejött. TV + SztárokOrigoSztárok, akik hihetetlenül korán vesztették el szüzességüket: Steven Tyler 7 éves volt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180829-sztarok-akik-hihetetlenul-koran-vesztettek-el-szuzesseguket-steven-tyler-7-eves-volt.htmlA szüzesség elvesztésének megfelelő ideje mindenkinél más, de az biztos, hogy érdemes várni a megfelelő emberre, és az érzelmi érettségre. Ezeket korban nagyon nehéz meghatározni, de azt igeny könnyű megmondani, hogy mi számít túl korainak. Az alábbi sztárok mondhatni elsiették az első intim együttlétet, Steven Tyler például csak 7 éves volt, de Gillian Anderson sem várt túl sokáig. TV + SztárokOrigoHatalmas szülinapi ünnepsége volt Buli Dorinának: 100 fős mulatságot rendeztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-hatalmas-szulinapi-unnepsege-volt-buli-dorinanak.htmlVolt buli, buli Dorina születésnapján! A 14 éves lány ünnepségén legalább százan voltak. TV + SztárokOrigoAranykoporsóban ravatalozták fel Aretha Franklinthttp://www.life.hu/sztarok/20180829-aranykoporsoban-ravataloztak-fel-aretha-franklint-detroit.htmlDetroit városában felravatalozták az augusztus 16-án elhunyt Aretha Franklint. TV + Sztárok--Katie Holmes melltartó nélkül: keblei kissé megereszkedtek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-katie-holmes-melltarto-nelkul-keblei-kisse-megereszkedtek-foto.htmlMelltartó nélkül kapott fel egy kék felsőt Katie Holmes a minap, ám a lesifotósok most is éberek voltak. A képen pedig látszik, hogy keblei kissé megereszkedtek. TV + Sztárok--A kádból posztolt Halle Berry: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-a-kadbol-posztolt-halle-berry.htmlSzuperszexi fotót osztott meg magáról a közösségi oldalon Halle Berry. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.