Itt az ítélet: döntött az ügyészség Curtis ügyéről

Forrás: Instagram/curtis4ker -
ügyészség Majka SZIN Curtis Szeged feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nyilvános bejelentése után Curtis ügyében drogozás miatt tettek bejelentést - írja a Blikk.

Majka a SZIN-en jelentette be, hogy nem dolgozik együtt Curtisszel, mert a rapper drogozik, ami miatt veszélybe került a közös produkciójuk, munkatársaik megélhetése. A Blikk utánajárt, hogy mekkora bajba keverhette ezzel Majka egykori partnerét.

A Curtis ellen érkezett bejelentéssel nem foglalkozik az üögyészség Forrás: Instagram/curtis4ker

A Budapesti Rendőr-főkapitányságnál és a Fővárosi Főügyészségnél arról tájékoztatták a lapot, hogy sajtóhírek és internetes posztok alapján nem nyomoznak, de utaltak arra, hogy valaki feljelentést tett az ügyben. A sorozatos bejelentéseiről ismert Tényi István a szegedi ügyészégen feljelentést tett ismeretlen tettes ellen kábítószer-birtoklás miatt, ugyanis a magyar jogszabályok szerint a kábítószer birtoklása is tilos.

Az RTL Híradója úgy tudja, hogy Szegeden elbírálták Curtis ügyét: úgy döntöttek, hogy nem indítanak eljárást a rapper ellen, nem gyanítanak bűncselekényt.

Szörnyű baleset: pótkerék ölt meg egy fiatal lány az M1-es autópályánhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-potkerek-olt-meg-egy-not-az-m1es-autopalyan.htmlEgy szélvédőn át becsapódó pótkerék oltotta ki egy 19 éves nő életét Bábolna közelében az M1-es autópályán - tette közzé honlapján hétfőn a rendőrség. TV + SztárokThinkstockHajdú Péter nőügyeiről mesélt az RTL Klub Reggeli című műsorában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-hajdu-peter-nougyeirol-meselt-az-rtl-klub-reggeli-cimu-musoraban-video.htmlHajdú Péter az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol a többi között arról is mesélt, van-e valaki az életében, akit a közeljövőben bemutatna a nyilvánosság előtt.TV + SztárokOrigoKatie Holmes melltartó nélkül: keblei kissé megereszkedtek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-katie-holmes-melltarto-nelkul-keblei-kisse-megereszkedtek-foto.htmlMelltartó nélkül kapott fel egy kék felsőt Katie Holmes a minap, ám a lesifotósok most is éberek voltak. A képen pedig látszik, hogy keblei kissé megereszkedtek. TV + Sztárok--Stohl Andrással flörtölni kezdett az egyik játékos a Piramisbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-stohl-andrassal-flortolni-kezdett-az-egyik-jatekos-a-piramisban.htmlÚjra láthatják a tévénézők a képernyőn a Piramis című vetélkedőt, melyben Stohl András műsorvezetővel flörtölni próbált az egyik játékos. TV + SztárokAz énekesnő drogdílere állítja: Demi Lovato tudta, mit vesz behttp://www.life.hu/sztarok/20180828-az-enekesno-drogdilere-allitja-demi-lovato-tudta-mit-vesz-be.htmlUgyanazt a drogot vitte be szervezetébe Demi Lovato, mely Prince-t és Lil Peepet is megölte. Az énekesnő dílere, Brandon Johnson most megszólalt és azt mondta: Lovato tudta, hogy mit vesz be. TV + Sztárok--Egy néző támadt Beyoncéra és Jay-Z-re: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-egy-nezo-tamadt-beyoncera-es-jay-zre.htmlElképesztő jelenet zajlott le Beyonce és Jay-Z legutóbbi koncertjén: egy néző rátámadt az énekesekre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.