Luxusautóban, lehúzott tetőnél szexelt Berki Krisztián és Mazsi

Katona Renáta Mazsi szex Bentley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megszokhattuk, hogy Berki Krisztián és párja, Katona Renáta Mazsi a nyilvánosság előtt élik életüket. Szinte mindenről beszámolnak, de a mostanihoz hasonló eset még nem történt.

Berki Krisztián egy sebváltóra dobott csipkés bugyi képét posztolta az Instagramra, hozzá pedig szextippekkel szolgált. A tanácsadás végén elárulta, hogy ők bizony Mazsival a Bentleyben szerették egymást, lehúzott tető mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

20+1 extrém szexhelyszín, amiről minden pár fantáziál, de csak kevesen vállalják be 1. Medencében – ez mindenkit izgat, de ügyelj a higiéniára! 2. Iskolában – veszélyes terep, hatalmas izgalom 3. Munkahelyen – nagy a rizikófaktor, csak okosan! 4. Repülőgépen – így lesz elsőosztályú az utazás! 5. Liftben – mondjuk ehhez legalább 10 emelet kell 6. Autóban – elég csak félreállni kicsit egy hosszú úton 7. Hajón – pláne, ha kabinos 8. Sátorban – közben akár a csillagos eget is nézhetitek! 9. A szüleid ágyában – elég perverz, de végre bosszút állhatsz, amiért anno szobafogságra ítéltek 10. Próbafülkében – de először győződj meg róla, hogy nincs kamera.. 11. Könyvtárban – minden elismerésünk a tiétek, ha ezt megoldjátok 12. Erdőben – nincs is romantikusabb, mint a természet lágy ölén eggyéválni 13. Mosógépen – pláne, ha éppen centrifugáz 14. Tengerben – klasszikus, romantikus.. 15. Parkban – buli után hazafelé, becsiccsentve 16. Szaunában – itt garantáltan forró lesz a hangulat! 17. Vonaton – valahogy el kell ütni az időt egy több órás úton! 18. A gyerekkori szobádban – ahol talán az első buja gondolatait fogantak 19. Moziban – ha ezt megoldjátok észrevétlenül, le a kalappal… 20. Tengerparton – naná, erről még koktélt is neveztek el! 21. Nekünk maradt Mazsival a Bentley lehúzott tetővel #amieletunk #berkimazsi #mrsberki #aberki #mindenkifantazialcsakkevesenvalljakbe @berkimazsi

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Berki követői vegyesen fogadták az őszinte posztot: volt olyan, aki szerint Krisztiánnak teljesen elment az esze, hiszen az ilyen posztokat az instázó gyerekek is látják, mások szerint pedig nem újdonság, hogy szexelnek, legalább nem álszentek, felvállaják, hogy extrém helyeken is csinálják.

Itt az ítélet: döntött az ügyészség Curtis ügyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-itt-az-itelet-dontott-az-ugyeszseg-curtis-ugyerol.htmlMajka nyilvános bejelentése után Curtis ügyében drogozás miatt tettek bejelentést - írja a Blikk. TV + Sztárok--Az énekesnő drogdílere állítja: Demi Lovato tudta, mit vesz behttp://www.life.hu/sztarok/20180828-az-enekesno-drogdilere-allitja-demi-lovato-tudta-mit-vesz-be.htmlUgyanazt a drogot vitte be szervezetébe Demi Lovato, mely Prince-t és Lil Peepet is megölte. Az énekesnő dílere, Brandon Johnson most megszólalt és azt mondta: Lovato tudta, hogy mit vesz be. TV + Sztárok--Egy néző támadt Beyoncéra és Jay-Z-re: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-egy-nezo-tamadt-beyoncera-es-jay-zre.htmlElképesztő jelenet zajlott le Beyonce és Jay-Z legutóbbi koncertjén: egy néző rátámadt az énekesekre. TV + Sztárok--A kádból posztolt Halle Berry: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-a-kadbol-posztolt-halle-berry.htmlSzuperszexi fotót osztott meg magáról a közösségi oldalon Halle Berry. TV + Sztárok--Mihalik Enikő új szerepben: vlogot indít a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-mihalik-eniko-uj-szerepben-vlogot-indit-a-modell.htmlA világhírű modell, Mihalik Enikő új projektbe kezd. Még alaposabban megismerhetik rajongói, ugyanis vlogot indít, melynek első részeit már le is forgatták. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski fürdőkádban pózol meztelenül: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-emily-ratajkowski-furdokadban-pozol-meztelenul.htmlEmily Ratajkowski fürdőkádas fotójával tüzeli fel a rajongók hangulatát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.