Gáspár Laci úgy érzi, Delhusa Gjon megalázta a Nyerő párosban

Nyerő páros megalázás Gáspár Laci Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon és Molnár Fanni volt a Nyerő páros című vetélkedő első kiesője. Ám ez lehet, hogy nemcsak a játéknak, hanem a Gáspár Lacival való barátságának is véget vetett. 

A Nyerő Páros című vetélkedő első kiesője Delhusa Gjon és Molnár Fanni voltak. A két legrosszabul teljesítő pár között dőlt el, hogy vajon ki marad játékban. Gáspár Laciék szavazata döntött, akik úgy gondolták, azt szeretnék, ha Sánta Laci és Juliska maradnának bent a játékban.

A szavazáskor Sebestyén Balázs megkérdezte Gjont, dühös-e a történtek miatt. "Abszolút nem, játék" - válaszolta a zenész.

Ám, amikor távozni készültek a házból, Gáspár Laci pacsira nyújtotta a kezét, ám Gjon mindössze megcsapta az énekes kezét. "Gondoltam, hogy rossz lesz neki vagy megsértődik, vagy esetleg nehezetelni fog rám egy pár napig. De azt, hogy ennyire ki fogja mutatni, és ennyire megalázóan fog velem viselkedni, azt álmomban sem gondoltam volna" - mondta Gáspár Laci, aki párjával együtt úgy gondolja, hogy Delhusa Gjonnak akkor kellett volna elmondani, hogy mit érez, amikor Balázs megkérdezte tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.