Medveczky Ilona intim titkai: két férfi tartozott hozzá igazán életében

Forrás: Polyak Attila -
Medveczky Ilona párkapcsolat táncművész intim titok udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 77 éves táncművész, Medveczky Ilona még ma is bővelkedik udvarlókban, nagy vagyon birtokosa, ám nem fél a hozományvadászoktól. Mint mondta: mindig óvatos volt a férfiakkal, igazán csak ketten tartoztak hozzá életében, ám ők ugyanabban az időben. 

Udvarlókban még ma is bővelkedik a 77 éves táncművész, Medveczky Ilona, hatalmas vagyona ellenére nem fél a hozományvadászoktól. Szekrényében egyedi estélyik, bundák és ékszerek sorakoznak, hatalmas villában él. "Valóban nagy vagyonom van, de az nem mozgatható. Pénzem nincs, a gazdagságom holt tőke, a napi életben nem hasznosítható. Persze mindenki tudja, hogy az otthonom elég sokat ér. Ha jól beosztaná valaki az árát, egy életen át eléldegélhetne belőle" - mesélte a Story magazinnak a táncművész.

Medveczky Ilonának még mindig sokan udvarolnak Forrás: Polyak Attila

Azt is elárulta, hogy mindig óvatos volt a férfiakkal, akár másfél évbe is telhet, mire valakinek bizalmat szavaz. "Senki nem hiszi el, de az a kevés, pontosabban két férfi, aki valóban tartozott hozzám, egyszerre volt jelen az életemben. Egy külföldi és egy magyar. Egyik sem tudott lemondani rólam" - árulta el titkait Medveczky Ilona.

Azt is elmondta, hogy szerinte egy párkapcsolatban a legfontosabbak a közös programok és az egyenrangú partnerség. De szerinte egy külön hálószoba is sokat tud segíteni. "Ha mindennap a párja mellé fekszik az asszony, miért lenne érdekes évtizedekig? A legjobb megoldás a külön hálószoba. Nem igaz, hogy elhidegüléshez vezet. Ha a férj valamit akar, majd tisztelettudóan bekopog, és megkapja."

Babát tervez Rippel Feri és barátnője, Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180830-babat-tervez-rippel-feri-es-baratnoje-viki.htmlAlig több mint fél éve van együtt Rippel Feri és kedvese, Viki, a pár már most a gyermekvállaláson gondolkodik. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese, azaz Aleska elképesztően szexi videót töltött felhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-safrany-emese-azaz-aleska-elkepesztoen-szexi-videot-toltott-fel.htmlNem mindennapi videókat tölt fel magáról közösségi oldalára Sáfrány Emese, azaz Aleska. Hihetetlen mozdulatokra képes tetével, melyet minden bizonnyal férfi rajongói is örömmel nézegetnek. TV + SztárokOrigoKapás Boglárka nagyon dögös bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-kapas-boglarka-nagyon-dogos-bikiniben.htmlKapás Boglárka megmutatta huncut oldalát a követőinek: ilyen dögös bikiniben. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVajna Tímeát megcsípte egy medúza, férje lepisilte, csillapította fájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20180830-vajna-timeat-megcsipte-egy-meduza-ferje-lepisilte-csillapitotta-fajdalmat.htmlIbizán pihen Vajna Tímea és férje, Andy Vajna. Tímeával azonban történt egy kis baleset, megcsípte egy medúza. Hogy csillapítsa fájdalmát, hagyományos módszert alkalmaztak: férje lepisilte. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Dudás Dániel újra együtt van: megszólalt egy ismerőshttp://www.life.hu/sztarok/20180830-hosszu-katinka-es-dudas-daniel-ujra-egyutt-van-megszolalt-egy-ismeros.htmlHosszú Katinka a közelmúltban nyerte meg Európa-bajnoki címét, így szakmailag ismét a nyeregben érezheti magát az Iron Lady. Ám úgy néz ki, karrierje mellett a szerelemben is sikerült révbe érnie...TV + SztárokOrigoGáspár Bea élő bejelentkezésében mesélte el: hitegette majd átverte őt az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-gaspar-bea-elo-bejelentkezeseben-meselte-el-hitegette-majd-atverte-ot-az-rtl-klub.htmlGáspár Bea a Konyhafőnök előző évadában zsűriként is szerepelt, miután az első szériát megnyerte. A műsor után biztosították a sztármamit, hogy a következő forgatáson is számítanak rá, nem így lett...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.